Ünlü isimler, 67 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Levent Kırca için üzüntülerini sosyal medyada paylaştı.

Usta oyuncu Levent Kırca’nın vefatı, sevenleri tarafından üzüntüyle karşılandı. 7′den 70′e tüm ülkede hayran kitlesi olan Levent Kırca için, ünlü isimler duydukları üzüntüyü Twitter’da paylaştılar.

İşte mesajlardan bazıları:
Cem Yılmaz: Levent Kırca vefat etmiş. Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın. Sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.
Halil Sezai: Bir ara huzurla uyuduğumu hatırlıyorum. Vardı öyle bir zaman. Levent Kırca da gitmiş. Nurlar içinde uyusun #HayatiDurduruyoruz
Eser Yenenler: Levent Kırca… Büyük bir ustayı da kaybettik... İçi daralıyor insanın, üstüne üstüne geliyor her şey. Başımız sağolsun!
Atilla Taş: Şimdi Levent Kırca’nın öldüğünü duydum. Allah rahmet eylesin! Her sevdiğimiz sanatçıyı kaybettiğimizde, sanki çocukluğumuz, gençliğimiz ölüyor!
İrfan Değirmenci: ‘Daha iyi bir dünyada görüşmek ümidiyle. Atatürk’le kalın, Cumhuriyetle kalın, Hoşça kalın!’ dedi ve o da gitti aramızdan… #LeventKırca
Onur Akay: Dik duracağız, sabırlı olacağız, Atatürk’le kalacağız, Cumhuriyet'le kalacağız. Sende hoşça kal, nurlar içinde yat büyük usta Levent Kırca.
Nedim Saban: Bir çocuk heyecanıyla yaşadı. Bazen yaramaz ama çoğunlukla yalnızdı. Ağlattığımız bir komedyen daha öldü. Güle güle Levent Kırca.
Ece Erken: Büyük usta Levent Kırca’yı da kaybettik. Acı haberler üst üste. Mekanı Cennet olsun. Başımız sağolsun…
Editör: TE Bilisim