Ünlü şarkıcı Tarkan, 7 şehir 8 konserlik maratonunda Berlin, Stuttgart, Frankfurt, Rotterdam, Düsseldorf, Münih ve Hamburg’da yaklaşık 60 bin seveniyle buluştu.

Megastar Tarkan, Şahmeran Entertainment organizasyonuyla ve SM Production katkılarıyla gerçekleşen “fizy Tarkan Konserleri” turnesini 29 Nisan akşamı Hamburg’da gerçekleşen mumhteşem konserle tamamladı. 7 yıl aranın ardından geçtiğimiz Haziran ayında çıkardığı “10” albümünden “Yolla” şarkısıyla gecenin açılışını yapan Megastar, “Beni Çok Sev”, “Çok Ağladım”, “Çay Simit” gibi yeni şarkılarının yanı sıra “Şımarık”, “Kuzu Kuzu”, “Kış Güneşi” gibi efsaneleşen şarkılarını da seslendirdi. Bu unutulmaz gecede Megastar’ı izlemeye gelen binlerce seveni Tarkan’a hep bir ağızdan eşlik etti.

Avrupa maratonu boyunca Megastar’a davulda Volkan Öktem, bas gitarda Alp Ersönmez, akustik gitarda Ayhan Günyıl, klavyelerde Matthew Erdem ve Serhat Ersöz, perküsyonda Mehmet Akatay ve Tunç Çakır, vokallerde Altay Oktar ve Murat Aziret eşlik etti. Tarkan’ın orkestra şefliğini elektro gitarıyla performans sergileyen Can Şengün yaparken, Avrupa konser serisinin sahne tasarımını Can Besbelli üstlendi.

Türkiye’de başlattığı dijital müzik döneminde ilklere imza atarak Megastar Tarkan’ın son albümü 10’u ilk kez sevenleriyle buluşturan fizy, Tarkan’ın muhteşem sahne performansını da Harbiye Açıkhava’daki Tarkan fizy konserleri ve konserlerden yapılan canlı yayınlar ile hayranlarıyla ulaştırmıştı. 2017 yazına damga vuran “fizy Tarkan konserleri”, bu kez Almanya'da da Tarkan’ı sevenleriyle bir araya getirdi.

Editör: TE Bilisim