Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği yaz konserleri ile hayranlarıyla buluşmayı sürdüren ünlü sanatçı Sibel Can, Balıkesir’in Edremit ilçesinde Altınoluk'ta verdiği konserle izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Sibel Can'a sahnede 80'li ve 90'lı yılların efsane söz yazarı Mehmet Yüzüak eşlik etti. Yüzüak sahnede yaptığı konuşmada; "Son 30 yılın Türkiye'ye gelen en büyük sesi. Yemin ediyorum en büyük sesi, benim canım arkadaşım. O öyle yüreği güzel bir insan ki lâyık olduğu yerde. Bugün bütün Altınoluk ayakta dursun." dedi.

Mehmet Yüzüak ve Sibel Can konser sonrası kuliste görülüyor.

Kemancı, Hasret Pınarı, Bir Mucize Allahım, Sevgilim var gurbette onu sevdim İzmir'de, Yüz Karası, gibi bir döneme damga vuran unutulmaz şarkılarla hafızalara kazınan Mehmet Yüzüak, Sibel Can'ın rakipsiz olduğunu belirterek son 30 yılın en büyük sesi olduğunu söyledi. Mehmet Yüzüak, konser sonrası Sibel Can'ı kuliste ziyaret ederek hasret giderdi.

Nur Yerlitaş imzalı iki farklı elbiseyle sevenlerinin karşısına çıkan Can, yaklaşık 2 saat boyunca kaldığı sahnede sevilen şarkılarını seslendirdi.

Sibel Can’ı Altınoluk konserinde hayranları ayakta alkışladı. 

Editör: TE Bilisim