Türk musikisinin güçlü sesleri Muazzez Abacı ve Mustafa Keser önceki gün Poll Production organizasyonu Paraf sponsorluğunda gerçekleşen ‘Halkın Yıldızları’ konserleri kapsamında müzikseverlerle buluştu. 

İlk yarıda sahneye çıkan Mustafa Keser, 'Sorma Bana Nafile' parçasıyla seyiricisini selamladı. Daha sonrasında 'Mutlu Ol Yeter, Unuturum Diye Yorma Kendini, Bir Akşam Bu Şehre ve Yerden Aldım Keseri’ gibi geçmişten günümüze kadar gelen en sevilen parçalarını sevenleriyle birlikte hep bir ağızdan söyledi.



Sahneden alkışlarla uğurlanan Keser, ikinci bölümde sahneyi Muazzez Abacı’ya bıraktı. Abacı, parlak taşlarla süslenmiş bembeyaz sahne kostümüyle göz kamaştırdı. Usta şarkıcı 'Elveda Gençlik' şarkısıyla sahneye giriş yaparak, birbirinden güzel parçalarını sırasıyla sevenleri için söyledi. Abacı, 'Veda Busesi, Dilimi Bağlasalar, Bir Teselli Ver ve Ellerimde Büyüttüğüm' gibi geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını dinleyicileriyle birlikte söyledi.

Konserin sonunda aynı sahneyi paylaşan Abacı ve Keser, 'Bana Herşey Seni Hatırlatıyor'  'Tutku', 'Kara Üzüm Habbesi' gibi parçalarda düet yaparak muhteşem bir finale imza attılar. İki usta sanatçının 40 yıl sonra aynı sahneyi paylaştığı gecede Harbiye’deki 5 bin kişi bu tarihi ana tanıklık etti. 

Muazzez Abacı, 40 yıllık dostu Mustafa Keser için, "Ben bugün onu dinlerken mest oldum." Mustafa Keser ise, "Muazzez Hanım radyodan istifa ettikten sonra, fuarda sahneye çıktığında kendisine eşlik etmiştim. O zaman müzisyendim, keman çalıyordum. Bugün ne mutlu ki 40 yıl sonra aynı sahneyi paylaştık." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim