Nilüfer, merakla beklenen albümü ‘’Yeniden Yeni Yine’’yi bugün hayranlarıyla buluşuyor.

Türk Pop Müziği’nin efsane isimlerinden Nilüfer’in 45. sanat yılına özel proje albümü ‘’Yeniden, Yeni, Yine’’ çıktı. DMC etiketiyle, yarın (16 Aralık Cuma) müzik marketlerdeki yerini alan 12 şarkılık albüm, i-tunes ve dijital platformlarda da satışa sunulacak.

Pop müziğinin klasikleşen şarkılarının Nilüfer’le yeniden hayat bulması, duyulduğu ilk andan itibaren, müzik dünyasında büyük bir heyecan yaratmıştı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan albümün teaserı ise müzikseverler tarafından ‘’arşivlik bir albüm’’ yorumları almıştı.

2016 yılının son albümü olma özelliğini de taşıyan ‘’Yeniden, Yeni, Yine’’ de Sezen Aksu, Garo Mafyan, Fahir Atakoğlu, İlhan Şeşen, Ümit Sayın, Fikret Şenes, Enrico Macias, Eda & Metin Özülkü, Georges Moustaki ve Şehrazat gibi isimlerin imzasını taşıyan söz ve bestelerden oluşan tam 12 unutulmaz şarkı yer alıyor. Birçok müzik eleştirmeninden de çok iyi tepkiler alan, Nilüfer’in sesinden dinleyeceğimiz bu şarkılar ise söyle; “Unut, Yazık, İstanbul, Seni Kimler Aldı, Sevdam Ağlıyor, Hoşgör Sen, Ağlama Anne, Gönül Yareler İçinde, Memleketim, Ellerimde Çiçekler, Seninle Olmak Var Ya, Yalnızlığa Hüküm Giydim”. Büyük ses getirmesi beklenen albümün aranjörlüğünü Volga Tamöz yaparken, fotoğraflarını ise Zeynel Abidin çekti.
Editör: TE Bilisim