Nilüfer’den Badem’e iltifat

Badem’le “İntizar” adlı unutulmaz şarkıda düet yapan Nilüfer, düetin ardından genç grup üyelerine iltifat etti. “Bu genç adamlarla şarkı söylemek çok güzel, gençlere güveniyorum” diyen Nilüfer, “Kavak Yelleri” ni seslendirmeden önce de geçen yıl kaybettiğimiz değerli müzik adamı Buğra Uğur’u andı. Buğra Uğur’u kaybetmenin acısı hala içinde taşıdığını anlatan sanatçı, dinleyicilere duygusal anlar yaşattı.


Nilüfer’in 12 ve 13 Düet albümlerinden sevilen bazı şarkılarına dansçıları da rengârenk kostümleri ile eşlik etti.




Efsane sanatçı Nilüfer Badem Grubu ile birlikte daha önce Neşe Karaböcek'in seslendirdiği 'intizar' şarkısına düet yaptı.

Akbatı konsere etkinliklerle hazırlandı
 
Konser öncesinde Akbatı’yı ziyaret edenler için de pek çok sürpriz etkinlik düzenlendi. “Akbatı Perileri” gün boyunca ziyaretçilere sürpriz hediyeler dağıtırken, zemin kattaki havuz önünde sergilenen Akordeon Show da büyük ilgi gördü. Lezzet Platformu'nda düzenlenen özel "Cup Cake Yapım Atölyesi"ne katılan ziyaretçiler ise hem Cup Cake yapımının püf noktalarını öğrendi hem de keyifli vakit geçirdi. İkinci yılında çocukları da unutmayan Akbatı’da, gün boyunca renkli tütü ve papyon yapımı atölyesinde neşeli anlar yaşandı.

Özel konserler ve renkli etkinlikler ile ikinci yıl coşkusunu misafirleri ile paylaşan Akbatı AVYM, önümüzdeki günlerde de ziyaretçilerini çeşitli etkinlikler ile buluşturmaya devam edecek.

Editör: TE Bilisim