Her konserleri için büyük bir titizlik ve özenle sahneye hazırlanan Nükhet Duru-Timur Selçuk interaktif gösterilerinin hiçbiri diğeriyle aynı geçmiyor.

Bizim Şarkılarımız’da sahnede sadece pop müzik dinletisi değil, kalbe dokunan ve bazen de gülümseten, büyük şairlerin şiirlerini müzikle sunan Duru ve Selçuk, ‘Nazım Hikmet’in, Sabahattin Ali’nin, Atilla İlhan’ın, Yahya Kemal Beyatlı’nın, Cahit Sıtkı Tarancı’nın ve daha nicelerinin felsefelerine en ihtiyacımız olduğu dönemde, sanatçının görevi onların dizelerinin altını çizmek ve hatırlatmaktır. Bu yüzden yollardayız’ diyor.

Timur Selçuk’un kızı Mercan Selçuk’un konser sırasında sergilediği modern mevlevi dansı gösterisinin de yer alacağı konserde, Münir Nurettin Selçuk’un essiz eserlerinden ‘Dönülmez Akşamın Ufkundayız’, ‘Kör Kuyular’, ‘Endülüste Raks’ ve daha birçok eserlerinden örnekler de sunacak olan Duru ve Selçuk, hem gülmek hem düşünmek hem de paylaşımda bulunmak isteyen müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacaklar.

Kuyruklu Piyanoda Timur Selçuk, bas gitarda Hami Barutçu perküsyonda Müşfik Galip Uzun, klavyede Osman İşmen, kanunda Günay Çelik, Keman/Mandolin’de Özcan Yılmaz, davulda Orhan Topçuoğlu ve vokalde Nükhet Duru’nun yer aldığı akustik dinleti yıl boyunca Türkiye’nin çeşitli salonlarında müzik dinleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

YAZ TURNESİ KONSER TARİHLERİ
13 Ağustos 2014 – Çarşamba / ÇEŞME AÇIKHAVA TİYATROSU
14 Ağustos 2014 – Perşembe / AYVALIK AMFİTİYATRO
21 Ağustos 2014 – Perşembe / BOSTANLI SUAT TAŞER AÇIKHAVA TİY.
22 Ağustos 2014 – Cuma / BODRUM ANTİK TİYATRO
23 Ağustos 2014 – Cumartesi / DATÇA AÇIKHAVA TİYATROSU
27 Ağustos 2014 – Çarşamba / HARBİYE AÇIKHAVA TİYATROSU

Editör: TE Bilisim