Başarılı oyunculuğunun ardından parçalarıylada alkışları toplayan Oğuzhan Koç'u bu özel akşamda yakın dostlarıda yalnız bırakmadı. 

 

Eser Yenenler, İbrahim Büyükak başta olmak üzere Murat Boz, Murat Dalkılıç, Meltem Cumbul, Selma Türkeş, Ayşe Özyilmazel, Zeynep Özyilmazel,Esat Yontuç, Alper Erinç, Büşra Pekin,Şahin Irmak, Semiramis Pekkan, Gülü Lalvani,Bora Uzer,Şeyma Subaşı gibi birçok ünlü isim Koç'u bu özel gecesinde yalnız bırakmadı.


Oğuzhan Koç gece için hem kendi parçalarından, hemde 90'lar da dahil olmak üzere birçok sevilen parçaya repertuarında yer verdi.

Bu Yol Uzar, Bitmedi Elem, Giden Günlerim Oldu, Dedikodu, Neşeli Ayrılık Şarkısı, Giden Günlerim Oldu, Her Aşk Bir Gün Biter, Ayy, Ellerim Bomboş, Hercai, Unutabilsem, Sevmek Zamanı, Kumralım, Sana Değer, Gül Döktüm Yollarına, Kandırdım, Yüzük, Ele Güne Karşı gibi geniş bir repertuarla sahne aldı. 

MURAT DALKILIÇ, ERSAY ÜNER, ESER YENENLER VE İBRAHİM BÜYÜKAK SAHNEDE OĞUZHAN KOÇ'U YALNIZ BIRAKMADI! 

Konserde yer yer ünlü konuklar arkadaşları Koç için sahneye çıktı. 'Daha Derine' albümü için 'Bu Nasıl Aşk' parçasını Murat Dalkılıç'a veren Oğuzhan Koç sahneye Dalkılıç'ı davet ederek sevilen parçayı seslendirdi. 

Birbirinden değerli parçaların bestecisi, aranjör Ersay Üner ile ise Söyleyin parçasını sahnede söyledi. 

Ayrılmaz üçlü, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç sahnede bir araya geldiğinde ise hem sohbet hem müzik Flamm'de Oğuzhan Koç'u izlemeye gelenlere keyifli dakikalar yaşattı. Arkadaşlarıyla ne kadar gurur duyduklarını dile getiren Yenenler ve Büyükak sahnede esprileriyle de izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi. 


Flamm'i dolduran Bodrum izleyicisi Oğuzhan Koç ile eğlencenin, sohbetin ve şarkılarla unutulmaz bir gecede buluştu. Gece alkış yağmuruyla sona erdi.


Editör: TE Bilisim