PERRAN KUTMAN ÇOK DUYGULANDI !

Adına gerçekleşen ve 2,500 adet fotoğraf sergisinin açılışını yapan Perran Kutman, ilk defa böyle bir duygu yaşıyorum bu kadar duygusal bir fotoğraf sergisi beklemiyordum, beni çok şaşırttılar. Her bir fotoğraf karesinin hatırası olan resimler çok mutlu oldum fotoğraflarda kaybettiğimiz değerli sanatçı arkadaşlarım var, onların özlemini yaşıyorum.

BOYNUMU ASLA EĞMEDİM!

Fotoğraflarına baktığımda doğru ve güzel işler yaptığımız görüyorum ve çok güzel işler yapmışım ve bunun fotoğraflara baktıkça gururunu daha çok yaşıyorum..Hiç bir olayın karşısında boynumu eğmedim ,eğmemde!..

DİZİ İSYANI!

Bu kadar uzun süreli uzun projelerde oynanmaz oyuncuya yazık ,senariste yazık, yönetmene yazık, seyirciye yazık , 3 saat bir dizinin karşısında seyirci oturtulmaz. İstatistik var, 60 dk reklam dair 25 dk sitcom olur, bu şartlarda oyunculuk yapılmaz. Gerçek oyuncuya artık ihtiyaç duyulmuyor, gerçek oyuncunun oyununu görmek isteyen seyirci maalesef artık kaliteli dizileri seyretmiyor .

FOTOĞRAFLAR LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA BAĞIŞLANACAK!

Kale Outlet Center fotoğraf sergisi hazırlık süresi için,35 kişilik ekip, 5 ay boyunca fotoğraflara ulaşma süresi, özel tarama ve baskılarının yapılması için çaba gösterdi. Sergide Perran Kutman’ın özel fotoğraf arşivi ,gazete, dergi kupürleri ve hayranlarından gelen fotoğraflarla birlikte toplam 2,500 adet fotoğraf yer alıyor. Sinema ve Tiyatronun efsaneleşmiş ustası Perran Kutman’ın sanat ve özel yaşamından en özel karelerinin tüm AVM’ yi süsleyeceği sergi; 1 ay boyunca ziyaretçilere açık olacak ve sergiden elde edilecek tüm gelir “Lösemili çocukları yaşatma ve bir umut derneğine bağışlanacak.

Editör: TE Bilisim