Ersin Faikzade’nin gerçekleri cesurca kaleme aldığı yeni kitabı, başta Türkiye’de olmak üzere tüm dünyada ses getiriyor. Bu eşsiz kitap Prenses Süreyya’nın milyonlarca sevenine Işık ve Umut oluyor.

20. Yüzyılın en merak edilen kadını Prenses Süreyya'nın bilinmeyenlerinin kaleme alındığı, 20 yıllık arşiv ve araştırma sonucunda elde edilen “Aşktan Ölmek Prenses Süreyya” kitabı dalga dalga büyüyor.

İçinde devrilen bir aşk ve ülkenin yanı sıra , Mustafa Kemal Atatürk, Adnan Menderes, Zeki Müren, Gönül Yazar, Prenses Diana, Mevlana, Sadi Sirazi ve daha nice kalplerimizde yer etmiş unutulmaz simalar ve olaylara yer verilmiş bu kitapta, dünyanın merak ettiği o dönemin gerçekleri var. Yıkılan bir düzen, sürgüne uğramış bir kadın, okuyucunun kalbine dokunacak kocaman ve hüzünlü bir aşk var.

Döneme ait tüm gerçeklere ve yakın tarihe ışık tutan Yazar Ersin Faikzade’nin “Aşktan Ölmek Prenses Süreyya” kitabının Türkiye baskısı tamamlandı. Şuan Farsça ve İngilizce çevirisi yapılan, Almanca, İspanyolca ve Fransızca dillerine çevrilecek olan Aşktan Ölmek Prenses Süreyya biyografik romanı, tüm dünya da beklenen ilgiyi fazlası ile görmeye başladı.

İran Şahı Muhammed Rıza Pehlevi’nin ikinci karısı olan, asrın en merak edilen kadını Prenses Süreyya’nın hayatını, anılarını, yaşadığı zor günleri ve döneme damga vuran gerçekleri, tüm cesurluğu ile okuyucu ile buluşturan Yazar Ersin Faikzade, ülkemizin gurur kaynağı olarak, dünyanın beklediği o eşsiz ve önemli eserini tamamlayarak, kitabını okuyucu ile buluşturdu.

Bu eşsiz kitap; gerçekliği aşkı, siyaset ve tarihin büyük bir sentezi. Sayfaların arasında geçmişe yolculuk yapacağınız “Aşktan Ölmek Prenses Süreyya” kitabında ise; Yazar Ersin Faikzade’nin bu güne kadar ki uluslararası başarılarına; bir yenisinin de eklediğinin kanıtı olarak, gözler önüne serdiği bir eser. Eser sahibi Faikzade; “Aşktan Ölmek Prenses Süreyya” romanının, sinema filmine uyarlanması konusunda girişimlerinin olduğunu sözlerine ekleyerek, ülkemiz adına uluslararası arenada ciddi girişimlerinin ve iş ortaklıklarının olacağının da müjdesini verdi.

Editör: TE Bilisim