36 yıllık kariyerine birbirinden önemli albümler sığdıran romantik müziğin usta yorumcusu Ümit Besen, Vestel #gururlayerli konserleri kapsamında 18 Ekim’de Zorlu PSM Drama sahnesinde müzikseverler ile buluştu.

Son dönemde piyano dışındaki diğer enstrümanlara olan hâkimiyeti ile de kendinden söz ettiren Ümit Besen 18 Ekim Salı akşamı Zorlu PSM Drama sahnesinde sevenleri ile buluştu. Davul ve elektro gitar çalarak rock parçalarını yeniden yorumlayan usta sanatçı, "BAŞKA" tarzda bir konser ile müzikseverlerin karşısına çıktı.

Ümit Besen, geçtiğimiz Haziran ayında yayımlanan yeni albümü “BAŞKA“nın repertuarında yer alan Teoman, Mirkelam, Emre Aydın, Manga, Yüksek Sadakat, Pinhani, Grup Seksendört, Leyla The Band’den beğeniyle dinlenen rock şarkılarını Zorlu PSM Drama Sahnesi’ni dolduran sevenleri için seslendirdi. Usta sanatçının kendisiyle özdeşleşen “Nikah Masası”, “Okul Yolu”, “Islak Mendil”, “Dilek Taşı” gibi unutulmaz şarkılarını da yorumladığı gecede “Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi” ve “Alıştım Sana” şarkılarında rock müziğin sevilen ismi Pamela Spence de sahnede Ümit Besen’e eşlik etti.

Ümit Besen ile finalde düet yapan Pamela Spencer; "Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi" adlı parçadan sonra istek üzerine defalarca yeniden sahneye çıkıp "bis" yaptılar. (Magazinkolik)

Editör: TE Bilisim