Türk Halk Müziği sanatçısı Sevcan Orhan, Yenimahalle Belediyesi tarafından organize edilen Türkü Festivali kapsamında Ankara'da muhteşem bir konsere imza attı.

Şubat ayında sergilediği son canlı konser performansının ardından 8 ay sonra yeniden sahne ile buluşan başarılı sanatçı, yaklaşık 2500 kişinin doldurduğu konser alanında Ankaralıları müziğe doyurdu.

TÜRKÜLERLE İYİLEŞİP, YARINLARA KOŞALIM...

Konsere ''Kanadım Değdi Sevdaya'' ile başlayan Sevcan Orhan, ''Sağlık ve afiyetle tamamlayacağımız bir yaz olmasını temenni ediyorum. Umarım geçmişe dair tüm acılarımızı unutur, tüm yaralarımızı sararız. Allah bu milleti, bu devleti, bu halkı korusun. Türkülerle iyileşip, yarınlara türkülerle koşalım.'' sözleriyle de konser alanını dolduran müzik severleri coşturdu.

Bir hayranının sahneye attığı çiçekli tacı başına takarak konsere bu şekilde devam eden güzel sanatçı, repertuvarında zamana meydan okuyan türkülerin yanı sıra türk müziğinin unutulmaz eserlerinede yer verdi. 

Yaklaşık iki saat süren canlı sahne performansını yeni tedbirler uyarınca saat 24.00 dan önce noktalayan Sevcan Orhan, sahneden Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar tarafından takdim edilen çiçeklerle uğurlandı.

Editör: TE Bilisim