Kayra Şenocak’ın yazdığı ve yönettiği, başrolleri Merve Sevi, Metin Yıldız, Dost Elver, Kayra Şenocak, İrfan Kangı, Kimya Gökçe Aytaç ve Berrak Güvem gibi ünlü isimlerin paylaştığı “Sevgili Karım’ adlı oyun turnede seyirciyle buluşmaya devam ediyor.

Merve Sevi oyunda üzerinde Türkan Şoray posteri bulunan tişörtü ve ilginç kıyafet ile şaşırtıyor.

Kayra Şenocak'ın yazıp yönettiği oyunda Merve Sevi, Metin Yıldız gibi ünlü isimler oynuyor.
 
20 Şubat’ta Tekirdağ’da, 21 Şubat’ta Karabük’te, 22 Şubat’ta Adapazarı’nda, 29 Şubat’ta Bodrum’da, 1 Mart’taİzmir Karşıyaka’da izleyiciyle buluşacak ‘Sevgili Karım’ adlı oyunda,  Leyla karakterini canlandıran Merve Sevi; “Çok güzel bir durum komedisi, sürprizlerin asla bitmediği bir oyun.” dedi.
 
Dört yıldır düzenli olarak tiyatro yaptığını belirten Merve Sevi, “Hiçbir zaman tiyatroyu bırakmayı düşünmüyorum. Nefesim yettiğince tiyatro yapacağım. ‘Sevgili Karım’ tiyatro da benim ilk başrolüm, bu yüzden benim için çok özel bir oyun.” dedi.
 
Oyunun konusu:
Leyla (Merve Sevi), kocasının (İrfan Kangı) 1 milyon dolarlık hayat sigortasını alabilmek için öldürmeyi düşünüyor, öldüremeyince de öldü süsü vermeye çalışıyor. Eve sigortacılar ve avukatlar gelince durum içinden çıkılmaz hale gelirken, peşi sıra komik olaylar yaşanıyor.
Editör: TE Bilisim