Bembeyaz bir sahneye yine beyaz elbisesi ile çıkan Şevval Sam, Mazi şarkısı ile etkileyici bir başlangıç yaptı. Sanatçı ‘Yıldızların Altında’yı söylerken sahneden seyircilerin arasına indi ve izleyenleri ile şarkıyı birlikte söyledi. Toprak Kokusu temalı konserde bu topraklar üzerinde var olan tüm müziklerine yer verdi arabesk şarkılardan da Orhan Gencebay’ın unutulmaz eseri ‘Bir Teselli Ver’i seslendirdi.

Şevval Sam'ı izleyenler arasında CHP Milletvekili Gürsel Tekin'de yer aldı. Tekin konseri Tuncel Kurtizle birlikte yan yana izledi.

Şevval Sam'a annesi ünlü sanatçı Leman Sam eşlik etti

Şarkısından sonra sahneye çıkan Leman Sam kızı için ‘’7 – 8 yaşlarında şarkı isimlerini bir deftere yazar sonra da fasıl yapardı, böyle olacağı belliydi’’ dedi ve ikili ‘Unutmuşsun Gözlerimin Rengini’’ şarkısını birlikte seslendirdi, Leman ayrıca bu şarkıyı bir çok kişinin seslendirdiğini fakat en güzel Şevval Sam’ın seslendirdiğini de belirtti.


TUNCEL KURTİZ VE ŞEVVAL SAM AYNI SAHNEDE

Konserinde Nar Tanesi şarkısını da söyleyen Şevval Sam’a sahneye çıkan Tuncel Kurtiz eşlik etti. Hareketli dansıyla dikkat çeken Tuncel Kurtiz sahneden inmeden Şevval Sam’a ‘’ Sen ana tanrıçasın Dünya seninle övünsün’’ dedi


SAHNEYE SEMAZENLERLE ÇIKTI

Konserin ikinci bölümünde bu sefer kırmızı bir elbise ve çıplak ayakla çıkan Şevval Sam, ‘’Gel Gör Beni Aşk Neyledi’’ şarkısında semazen show’uyla büyük beğeni topladı. Büyük sanatçı Neşet Ertaş’ı da anmayı ihmal etmeyen sanatçı Evvelim Sen Oldun türküsünü seslendirdikten sonra büyük alkış topladı.

Cem Davran, Erkan Özerman, Güngör Bayrak, Tuncel Kurtiz, Güneri Civaoğlu, Cengiz Coşkun gibi isimlerin yanı sıra milletvekilleri Gürsel Tekin ve Melda Onur da konseri izleyenler arasındaydı.

Türkiye’nin dört bir yanından etnik değerlere, gerek sahne şovunda gerekse şarkı şeçiminde yer veren Şevval Sam hareketli ve güler yüzlü tavrıyla tüm izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.


‘’EYLÜL’DE HARBİYE’DE’’ 2012 KONSERLERİ ŞEVVAL SAM KONSERİ İLE SON BULDU
Bu yıl ikincisi düzenlenen ‘’Eylül’de Harbiye’de’’ konserlerinin son konuğu Şevval Sam oldu. Sürpriz isimleri ve projeleriyle dikkat çeken ‘’Eylül’de Harbiye’de’’ konserlerinin bu seneki diğer konukları ise Duman & Büyük Ev Ablukada, Şebnem Ferah, Halil Sezai & Zuhal Olcay ve Ferhat Göçer oldu. ‘’Eylül’de Harbiye’de’’ konserleri 2013 yılında da yepyeni isimler ve projeleriyle izleyenlerinin karşısında olacak.

Editör: TE Bilisim