20 yılın ardından sahne alan Seyyal Taner’i bu mutlu gününde Selçuk Ural ile Sami Aksu da yalnız bırakmadı.

“KIYMETİMİ YAŞARKEN BİLİN”
Ünlü sanatçı, sahneden geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Ferdi Özbeğen’e övgüler yağdırarak unutulan sanatçılar için sitem etti. Seyyal Taner; ‘Kıymetimi ben öldükten sonra değil, yaşarken bilin, buradayken sahip çıkın’ dedi.

Ardından sahneye davet ettiği Selçuk Ural Seyyal Taner’in sözlerine katıldığını belirterek, “Eski dostlar çok az kaldık artık. O yüzden birbirimizi çok seviyoruz” dedi.

İki arkadaş, ‘Öyle sarhoş olsam ki’ şarkısını birlikte söyledi. Daha sonra Sami Aksu’yu sahneye davet eden Taner, Aksu ile birlikte, ‘Sana Dönemeyeceğim’ şarkısını seslendirdi.
“MFÖ’YÜ İSTANBUL’A BEN GETİRDİM”

Nossa Costa sahnesinde bilinmeyen bir gerçeği de açıklayan Seyyal Taner; “MFÖ diye bir grup yoktu benim zamanımda. Onları İstanbul’a ben getirdim. ‘Ele Güne Karşı’ diye bir şarkı yapmışlar. O şarkıyı da parasını verip aldım. Sadece çocuklar bana, ‘6 ay söyledin söyledin, yoksa biz okuruz’ dediler; öyle sözleşme yaptık. Ben o sırada TRT’den boykot yiyince çıkacak da başka mecra yok tabi o dönem. Şarkıyı hiç okuyamadım. O şarkıyla MFÖ çıktı ve patlama yaptı. Ben okusaydım bugün MFÖ diye bir grup hiç olmayacaktı” dedi.

Seyyal Taner'e sahnede usta sanatçı Selçuk Ural eşlik etti.


Seyyal Taner & Fatih Ürek

FATİH ÜREK 300-500 İLE COŞTURDU

Seyyal Taner ayrıca; “En son 1993 yılında Bülent Ersoy ile Çakıl gazinosunda sahne almıştım. Tam 20 yıldır gazinoya çıkmıyordum. Bu muhteşem mekan ve güzide sahipleri benim gazino hayatına tekrardan dönmemi sağladı” diye konuştu.

Seyyal Taner’in ardından sahne alan ünlü sanatçı Fatih Ürek ise söylediği birbirinden hareketli parçalarla tüm mekanı coşturdu. Ünlü şarkıcının özellikle ‘Hadi Hadi’den sonra repertuarına kattığı ‘300-500’ isimli yeni şarkısı hayranlarından tekrar tekrar istek aldı.

Seyyal Taner Nossa Costa da sahne aldı.
Ürek de sahneden Seyyal Taner ile aynı sahnede olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken; “Çok sevdiğim bir dostum olan Seyyal Taner ile aynı sahneye çıktığım için çok sevinçliyim. Kendisini çok özlemişim” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim