Otuz beş bin kişiye şarkı söyledi

Yaklaşık 10 yıldır Ankara’da halk konserine çıkmayan sezen Aksu önceki gece bu hasreti bitirdi. Ankara’da Kentpark AVM’de halk konseri veren sanatçı kendisinden Ankara’ya yerleşmesini isteyenlere “Önce sıcak bir yuva, sonra da aslan gibi bir koca isterim” dedi…

Otuz beş bin kişinin ayakta izlediği konsere saatler kala uzun kuyruklar oluşturarak konser alanına gelen ve yerlerde oturarak konserin başlamasını bekleyen sezen Aksu hayranları adeta Sezen Aksu depremi yaşattılar. Konserin verildiği alanı hınca hınç dolduran Sezenciler iki buçuk saat süren konserde adeta mest oldular. 10 yıldır Ankara’da halk konseri vermeyen sanatçı gördüğü büyük ilgi karşısında adeta kabına sığamadı.
Ankaralılara şarkılarının yanı sıra anlattıkları ile kahkaha dolu dakikalar yaşattı.
Stand-up yapacak…

Bulduğu ilk fırsatta bir stand-up sahnelemeyi istediğini belirten Sezen Aksu “Sizleri öyle çok güldürmek istiyorum ki, gülmekten altınıza yapacaksınız. Önceden plastik don dağıtacağım herkese, altınıza yapıp ele güne rezil olmayın diye” dedi.

“Aslan gibi koca isterim”…

Konser sırasında bir grup izleyici “Ankara’da kal” diye tezahürat yaptı. Bu isteğe kayıtsız kalamayan sanatçı “Bakın Ankara’da kalırım. Burası benim gençliğimin ve müzik yıllarım ilk günlerini geçtiği yer. Ama imkanları hazırlayacaksınız. Önce sıcak bir yuva isterim. Bir de aslan gibi bir koca” dedi. Daha sonra da “Ay ne fena koca koca diye diye Gönül Yazar gibi oldum” dedi.

Finali orkestra elemanları ile yaptı…

Ankara Kentpark konserinde iki buçuk saat sahnede kalan sanatçıya aralarında Fahir Atakoğlu’nun da bulunduğu kalabalık bir orkestra eşlik etti. Finalde ise bütün orkestrayı ve vokalleri sahne önüne alan sanatçı onlarla birlikte koro halinde “Arkadaş” adlı şarkıyı söyledi.

Sezen Aksu'yu Ankara da otuzbin kişi izledi.
Editör: TE Bilisim