Turkcell Yıldızlı Geceler en renkli, en keyifli yaz akşamlarını İstanbullular ile buluşturmaya devam ediyor. BKM organizasyonu ile gerçekleşen konserlerde 23 Ağustos akşamı sahnede Minik Serçe vardı. Dillerden düşmeyen parçaları, kahkahası bol sohbetleri ile Sezen Aksu, Fahir Atakoğlu ve orkestrası ile bir kez daha dinlemeye gelenleri kendisine hayran bıraktı. Fahir Atakoğlu kendi parçaları ve aranjmanları dışında dansları ile de sahnede Sezen Aksu’ya eşlik etti.

Sezen Aksu’nun 23-24 Ağustos ve 6-7 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek 4 konserlik Turkcell Yıldızlı Geceler maratonu için mekanın sahnesi bir Akdeniz evinin bahçesi olarak dekore edildi. Aksu dinleyicilerini adeta evinde ağırladı.

Sezen Aksu klasikleşmiş şarkılarıyla coşturdu.
Duygusal parçaları kadar hareketli parçalarıyla da dinleyicisini hop oturtup hop kaldıran sanatçı Harbiye Açıkhava Sahnesi’ni yıldızlar altında sesi ve sahnesi ile büyüledi. ‘Gülümse’ parçası ile geceye başlayan Minik Serçe sahnede ‘Seni İstiyorum’, ‘Değer mi Hiç’, ‘Kaçak’,’Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam’, ‘Masum Değiliz’, ‘Pardon’, ‘Kutlama’, ‘Yaz’, ‘Unuttun Mu Beni’, ‘Şarkı Söylemek Lazım’ gibi bir çok parçasını seslendirirken kendisine Orhan Topçuoğlu’da perküsyon şovları ile eşlik etti.

‘Masum Değiliz’ parçasını seslendirirken duygulanan Sezen Aksu ‘Her insan suça, günaha meyillidir ama ilahi adalet vicdandır.’ dedi.

Sezen Aksu'ya sahnede yakın arkadaşı Emel Müftüoğlu eşlik etti.

SEZEN AKSU’NUN SAHNEDE KONUKLARI HİÇ EKSİK OLMADI!

Sezen Aksu’yu dinlemeye gelenler gecede bir çok sürpriz ile karşılaştı. Sanatçı ilk sürprizini ‘Firuze’ şarkısında sahnede kendisine eşlik etmek için davet ettiği Atilla Özdemiroğlu ile yaptı. Ardından sesine ne kadar hayran olduğunu belirttiği ve İstanbulluların Kayıp Şehir dizisinden tanıdığı Ayta’yı sahneye davet eden Sezen Aksu, Ayta ve dinleyici korosu eşliğinde ‘Kaçak’ı seslendirdi. Bu buluşmada Ayta gözyaşlarına hakim olamadı, uzun uzun sarılan ikili izleyenlere de duygusal anlar yaşattı.
Sürpriz konukların ard arda geldiği gecede izleyenler ‘Hovarda’ parçasını bir de Emel Müftüoğlu’ndan dinlediler. Müftüoğlu ile çok yakın arkadaş olduklarını her fırsatta dile getiren Sezen Aksu, Emel Müftüoğlu ile yaptıkları taklitler ve ‘Hovarda’ şarkısını bir gece klubunde yazdıklarını anlatırken seyirciyi gülmekten kırıp geçirdi.
İkinci yarının bir de minik sürprizi vardı. Kaan Ahıskalı ikinci yarının başında çaldığı bateri solosuyla herkesi kendine hayran bıraktı. 2 yaşından beri bateri çalan 13 yaşındaki Kaan, orkestrada gitar çalan babası ile ilk kez sahneye çıktı.
Gecede ilk olarak siyah elbisesi ile ardından giydiği gri ışıltılı elbisesi ile göz kamaştıran Sezen Aksu’yu izlemeye gelenler arasında İzzet Çapa, Ebru Cündübeyoğlu, Tuğba Özerk, Büşra Pekin, Aydan Taş, Sedef İybar ve Ayşe Özyılmazel vardı.
İstanbulluların Sezen Aksu ile yer yer hüzünlenip yer yer göbek attığı konseri sanatçı ‘Şarkı Söylemek Lazım’ parçası ile sonlandırdı. Gitmesine izin vermeyen alkışlar, ıslıklar ve ‘Bir daha’ tezahuratları ile sanatçıya seslenen sevenlerini kırmayan Sezen Aksu ‘Kaçın Kurası’, ‘Kavaklar’ ve ‘Rakkas’ parçaları ile üç kez bis yaptı. 'Kavaklar' parçasının finalinde ‘Metin Altıok’un, Uludere’nin, Robowski’nin ruhuna gitsin.’ diyen Aksu dinmeyen alkışlarla ‘Rakkas’ parçası ile geceyi sonlandırdı. Seyircisine ‘Siz bana hayatım boyunca el verdiniz. Umarım ben de size vermişimdir. Hepinizi tek tek bağırıma basıyorum.’ diyerek veda etti.
Editör: TE Bilisim