Arabesk albümü yolda

Sibel Can Girne Rocks Hotel’de 14 Şubat gecesi “Sevgililer Günü” için sahneye çıktı. “Ben aşk kadınıyım” diyen sanatçı bütün şarkılarını aşk için sevgililer için söyledi. Kırmızı renkli geniş göğüs dekolteli yeni elbisesi ile göz alıcıydı.

Önce Ankara’da Sevgililer Günü konseri veren Sibel Can, ertesi gün geldiği Kıbrıs’ta 14 Şubat gecesi Girne Rocks Hotel’de sahne aldı. 14 Şubat’ta günü Kıbrıs’ta sahne alan tek sanatçı olan Sibel Can, şarkılarını aşk ve aşıklar için söyledi. Sahneye çıkmadan önce gazetecilerle sohbet eden sanatçı “Ben aşk kadınıyım. Bu gece bütün şarkılarım aşk için” dedi.



Yeni albümü ile ilgili olarak bilgi veren sanatçı on şarkısını tamamladığı çalışmasını yakında piyasaya çıkartacağını belirterek heyecanını dile getirdi.

Arabesk tadında olan albümü için çok titizlendiğini belirterek “Öyle böyle değil çok titiz davrandık acayip bir arabesk albümü geliyor” dedi.

Kıyafeti ile ilgi çekti

Sevgililer Günü konseri için özel kırmızı bir elbise diktiren ve ilk kez Kıbrıs’ta giyen sanatçı, geniş göğüs dekolteli kıyafeti ile de dikkat çekti. Sahnede elbisesinin verdiği rahatlık ile bol bol dans eden sanatçı beğeni topladı…
Editör: TE Bilisim