SİBEL CAN BOMBA GİBİ GELİYOR!

BVS Group’a ait Günay Restaurant önceki akşam yine en yoğun gecelerinden birini yaşadı. Sibel Can’ı izlemek, şarkılarını dinlemek için günler öncesinden rezervasyon yaptıran konuklar, yaklaşık 500 kişilik müzikholü doldurmuştu.


'GALATA' ve MISIR ÇARŞISI'NI MESKEN TUTTU!

Sibel Can, haftaya son galasını yapacağı Günay sahnesindeydi. Oğlu Engincan’ın da izlediği sahnesinde iki farklı elbise giyen Sibel Can, kısa bir Londra tatilinin ardından yoğun bir haftaya girecek. ‘Galata’ adını verdiği yeni albümünün son hazırlıkları için stüdyoda sabahlayacak olan Sibel Can, hafta sonu da yeni albümünün fotoğraf çekimleri için objektif karşısında olacak. Sabah 05.00’te başlayacağı fotoğraf çekimleri için Galata ve Mısır Çarşısı’nı kendisine mekan olarak seçen Sibel Can, albümü kadar fotoğraflarıyla da çok konuşulacak. Yeni albümünde yer alan ‘Kış Masalı’nın daha şimdiden çok sevilmesinin kendisini mutlu ettiğini ifade eden sanatçı ‘Bu albüm hazine gibi. Her şarkı yıllarca hatırlanacak ve zaman geçtikce daha da değerlenecek’ dedi. Albümünün hazırlık sürecinde her aşamasıyla titizlikle ilgilenen Sibel Can, kulakların pasının silineceği yeni şarkılarıyla çok yakında müzikmarketlerdeki yerini alacak.

“ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAH’A”

Sanatçıyı Günay’da dinleyenler arasında Nuran Çıtak, Serdal Adalı, Osman Hattat, Mehmet Ali Erbil Stelyo Pipis gibi cemiyet ve sanat hayatının tanınmış isimleri de vardı. Ayrıca oğlu Engin Can da annesini, aile dostu işadamı Nuran Çıtak ile birlikte sahnenin hemen önündeki masadan izledi.

Sibel Can mekanı dolduran hayranlarına teşekkür ettikten sonra şunları söyledi:

“Hoş geldiniz çok mutlu oldum beni dinlemeye geldiğiniz için. Kaçıncı haftamız oldu ve bir kez daha sizlerle birlikteyim. Hep şükrediyorum Allah’a şükürler olsun her şey için.”

‘ÇAPKINIM HOVARDAYIM’ MEHMET ALİ’YE…

Güzel sesi ve güçlü sahne performansı ile yıllardır milyonların hayranlıkla dinlediği Sibel Can programına geçen hafta olduğu gibi yeni şarkısı ‘Kış Masalı’ ile başladı. Ardından ‘Yalan Dünya’, ‘Veda Busesi’ ‘Seni Ben Ellerin Olsun Diye mi Sevdim’, ‘Bir Garip Yolcu’, ‘Zalimin Zulmü Varsa’, ‘Kadehimde Zehir Olsa’ isimli Türk Sanat Müziği eserlerini peş peşe söyledi.

Hem söyleyerek hem de ışıklarını yaktıkları telefonlarını sallayarak her şarkıda sanatçıya eşlik eden konuklar, şarkıların bitiminde ise uzun uzun alkışladılar.

Hareketli şarkılara geçtiği zaman seyircilerine “Haydi bu güzelliklerin tarını çıkartın oynayın” diye seslenen Sibel Can sahneden de kıvrak danslarıyla hayranlarının coşkusuna eşlik etti.

Güzel şarkıcı “Çapkınım hovardayım” isimli şarkıyı söylerken de konuklar arasında bulunan Mehmet Ali Erbil’e dönerek “Mehmet Ali sana söylüyorum bu şarkıyı” diye seslendi.

Sibel Can daha sonra sahneye keman virtüözü Mustafa Taşpınarlı’yı davet etti. Ünlü keman ustasının katılımıyla Sibel Can ve orkestrası, uzun süre hafızalardan silinmeyecek güzellikte bir fasıl sundu.

Sibel Can önümüzdeki hafta sonu, 18 Ocak Cumartesi akşamı bir kez daha yine Günay Restaurant’ta sevenleriyle buluşacak.



YENİ ALBÜMÜNÜN ADI: GALATA


Öte yandan sanatçının basın danışmanının yaptığı açıklamaya göre Sibel Can çok yakında çıkartacağı yeni albümünün son hazırlıklarını tamamlamak üzere.

Sanatçı kısa bir Londra tatilinin ardından yoğun bir haftaya girecek. ‘Galata’ adını verdiği yeni albümünün son hazırlıkları için stüdyoda sabahlayacak olan Sibel Can, hafta sonu da yeni albümünün fotoğraf çekimleri için objektif karşısında olacak.

Sabah 05.00’te başlayacağı fotoğraf çekimleri için Galata ve Mısır Çarşısı’nı kendisine mekan olarak seçen Sibel Can, albümü kadar fotoğraflarıyla da çok konuşulacak.

Yeni albümünde yer alan ‘Kış Masalı’nın daha şimdiden çok sevilmesinin kendisini mutlu ettiğini ifade eden sanatçı ‘Bu albüm hazine gibi. Her şarkı yıllarca hatırlanacak ve zaman geçtikçe daha da değerlenecek’ dedi. Albümünün hazırlık sürecinde her aşamasıyla titizlikle ilgilenen Sibel Can, kulakların pasının silineceği yeni şarkılarıyla çok yakında müzik marketlerdeki yerini alacak.
Editör: TE Bilisim