Konser boyunca sevilen tüm şarkılarını seslendiren Sıla parçalarını konser alanını dolduran 4000’i aşkın seyirciyle hepbir ağızdan söyledi! Çok geniş bir repertuarla izleyicileriyle buluşan güzel şarkıcı geceye yeni albümünden ‘Vaziyetler’ ile hızlı bir başlangıç yaptı.

Kafa, Gol, Doldur, Renk Ver, Sevişmeden Uyumayalım, Acısa Da Öldürmez, Yabancı, Kenar Süsü, Yoruldum, Yara Bende, İmkansız, Saki, Doldur, Reverans ve Dan Sonra gibi birçok parçasını gecede seslendiren Sıla’nın Bedük sürprizi geceye damga vurdu!

SILA VE BEDÜK’TEN ALAİN DELON DÜETİ HARBİYE AÇIKHAVA SAHNESİ’Nİ COŞTURDU!

Konserin sonlarına doğru Sıla, sevilen parçalarından ‘Alain Delon’u söylerken birden sahneye Bedük sahneye çıkıp sözlerini kendisinin yazdığı Marlyn Monroe benzetmeli şarkısını beraber seslendirdi. Muhteşem bir performans sergileyen ikilinin düeti geceye damga vurdu.

İlk bölümde derin yırtmaçlı deri etek üzerine giydiği beyaz bluzuyla gözleri kamaştıran Sıla, ikinci bölümdeyse tayt üzerine giydiği dore ceketle göz kamaştırdı!
Konser esnasında bir hayranı Sıla’ya seslenerek “Sana aşığım! Seni bir kere öpebilir miyim?” diye sordu. Güzel şarkıcı hayranının isteğini geri çevimeyerek onu sahneye davet etti. Sıla’nın elini öpen hayranı mutluluktan ne yapacağını bilemeyince sahnede donakaldı!

Sıla'ya sahnede bir ara Bedük'te eşlik etti
Sanatçı konserin bir bölümünde “Çok karanlık günlerimiz oldu ama umut etmek güzel.” Diyerek usta sanatçı Kayahan’ın şarkısı olan Hep Karanlık’ı seslendirdi.
Konserini ‘Vaziyetler’ parçası ile sonlandıran Sıla’yı seyircisi kolay kolay bırakmadı. Alkışlar ve tezahuratlar kesilmeyince sanatçı ‘Zor Sevdiğimden’ ve ‘Kafa’ parçalarıyla bis için bir kez daha sahneye çıktı.
17 EYLÜL’DE SILA YENİDEN “AVEA İLE YILDIZLAR AÇIKHAVA’DA” SAHNESİNDE!

Yaz konserlerini inanılmaz bir konserle başlatan Sıla yoğun talep üzerine 17 Eylül’de Harbiye Açıkhava’da bir konserle daha sahnede olacak.

Zülfü Livaneli, Anadolu Ateşi, Güldür Güldür, Erol Evgin, Sertab Erener ve Kenan Doğulu konserleri ile devam edecek olan “Avea İle Yıldızlar Açıkhava’da” İstanbulluları müzik şöleninde buluşturmaya yaz boyu devam edecek. 19 Haziran akşamı hava şartları sebebiyle iptal edilen MFÖ konseri ise 27 Haziran Cuma günü gerçekleşecek.

Sıla Harbiye Açıkahava Tiyatrosu'nda şov yaptı

PROGRAM:


22 Haziran Pazar – Anadolu Ateşi
23 Haziran Pazartesi – Güldür Güldür
24 Haziran Salı – Sertab Erener
25 Haziran Çarşamba – Erol Evgin
26 Haziran Perşembe – Kenan Doğulu
27 Haziran Cuma - MFÖ
3 Temmuz Perşembe – Kardeş Türküler Sahnesi’nde Sezen Aksu – Ara Dinkjian
17 Temmuz Cuma – Muazzez Abacı ve Ajda Pekkan
18 Temmuz Perşembe – Selçuk Balcı
19 Temmuz Cuma – Nilüfer
18 Eylül Perşembe – Arkadaşım Hoşgeldin
20 Eylül Cumartesi – İlhan İrem
25 Eylül Perşembe – Ziynet Sali / Despina Vandi
Editör: TE Bilisim