60 yaşındaki Sting, sahne performansı ile hayranlarını bir kez daha büyüledi. Dünya turnesi kapsamındaki konserin açılışını " If I ever Lose my faith IN YOU" ile yapan Sting şarkının ardından seyircilerini Türkçe " teşekkürler, merhaba" diyerek selamladı… 

Konser, "Every Little Things She Does Is", "Magic", "Englisman In New York, Seven Days, “DemolUtion Man, “I Hung My Head” ile devam etti. Sting, turneye çıkmadan önce hayranlarıyla paylaştığı repertuarına sadık kaldı ve “End Of The Game", " "Fields Of Gold", "“Heavy Cloud No Rain", "Message in a Bottle", "Shape Of My Heart", “The Hounds of Winter”, " Wrapped Around Your Finger", " De Do Do Do", "Roxanne" sons etti.

Ancak Sting alkışlarla sahneye geri döndü ve "Desert Rose", "King Of Pain", " Every Breath" ile bis yaptı. Elbette seyirci Sting'i bırakmadı. Sting de alkışlara Police zamanından "Next To You" ile karşılık verdi. Sting son bisini " Fragile" söylemek için yaptı.
Sanatçı ve orkestrasına "Desert Rose"da klarnetiyle Serkan Çağrı darbukasıyla Gurur Nar da eşlik etti. Sting’e bu turne sırasında uzun zamandır birlikte çalıştığı gitarist Dominic Miller, Vinnie Colaiuta (Davul), David Sancious (klavye) Peter Tickell (elektronik keman), ve Jo Lawry’den (vokal) oluşan bir grup eşlik etti.
Sting, The Police grubu ile birlikte çıkardıkları ve solo albümleriyle yaklaşık 100 milyon album satmış olan Sting, İstanbul'daki dinleyicilerini tek kelimeyle mest etti! 10 adet Grammy ödülü, bir Golden Globe, bir Emmy ve üç adet Oscar adaylığı bulunan sanatçı, 7 Kasım’da Strasbourgh’tan yola çıktı ve Beyrut’a gitmeden önce İstanbul'daki dinleyicileri ile buluştu.

Sting konserini izleyenler arasında Nilüfer de hazır bulundu.

Sanat, medya ve iş dünyasından ünlü isimler de Sting konserini izledi.

Editör: TE Bilisim