Önceki gece BVS Group’a ait Günay Restaurant’ta unutulmaz bir müzik şöleni yaşandı.

Program, ilk kez Günay’da sahne alan Nazan Şoray ile başladı. Şoray programı için özel hazırlattığı kırmızı ve kristal taş işlemeli sahne kıyafeti ile büyük beğeni topladı. Gece boyunca ‘’Seninle Başım Dertte’’, ‘’Ayağında Gümüş Hal Hal’’ ve ‘’Güller Ve Dudaklar’’ gibi unutulmaz şarkıları seslendiren Şoray "Bu gece ilk defa Günay’da sahne alıyorum ve Günay sahnesinde olmak benim için çok heyecan verici, ayrıca bu gece beni yalnız bırakmayan Türkan Şoray ve değerli dostlarıma çok teşekkür ederim’’ dedi.

İki saat boyunca sahnede kalan Nazan Şoray, Günay’ı dolduran yüzlerce konuktan büyük alkış aldı. Türk Sinemasının Sultanı Türkan Şoray kız kardeşinin alnından öptü.


NE KADAR GÜZEL BİR GÜNAY GECESİ!

Nazan Şoray’dan sonra sahne alan romantik şarkıları en iyi yorumlayan solist Ferhat Göçer programına ‘Gidemem’ isimli şarkıyla başladı.

Sevilen sanatçı kah duygusal şarkılar söyleyerek hayranlarını romantizmin derinliklerine sürükledi, kah hareketli şarkılarla hepsini coşturdu.

Göçer tek tek salonda bulunan konuklarını selamlayarak, Türkan Şoray’a ‘’Ne kadar güzel bir Günay gecesi! ..Türkan hanım, sizin karşınızda şarkı söylemek muhteşem bir duygu, iyi ki buradasınız!’’ dedi.

Göçer ve Şoray’ı dinlemeye gelenler arasında; Türkan Şoray, Şükrü Avşar, Ahmet Selçuk İlkan, Cenk Eren, Sibel Vatandost, Fatih Çekirge, Yusuf Sezgin, Ömür Gedik, Nurhan Çıtak, Gül Ergi, Gül Erçetingöz, Ayla Öztürk, Filiz Soykan gibi ünlü simaları vardı.

Nazan Şoray'dan sonra sahneye çıkan Ahmet Selçuk İlkan Ferhat Göçer'le birlikte şiirler okudu.

Editör: TE Bilisim