Türkiye’nin Süperstar’ı Ajda Pekkan, Sinan Akçıl ile birlikte Uçankuş TV'de sunduğu programında kendi sesini sevmediğini belirtmişti. Ancak  Pekkan, İstanbul Anadolu Yakasındaki konseri ile göz kamaştırdı.

Avrupa’nın en iyi alışveriş merkezi olarak seçilen Akasya Acıbadem’de konser veren Ajda Pekkan, oldukça fazla ilgi gördü. Pekkan konserinde Özgür Mete’nin stil danışmanlığında Barrus marka mavi kostüm ile sahneye çıkarak göz kamaştırdı.

Akasya Acıbadem’de hayranları için en çok sevilen şarkılarını seslendiren Ajda Pekkan, konser öncesinde de basın mensupları ile selfie çektirdi. Süperstar her zaman olduğu gibi yüksek enerjisi ve samimi halleri ile hayranlık uyandırdı. Akasya Acıbadem’de konser veren Ajda Pekkan, buradaki konserinden büyük mutluluk duyduğunun altını çizdi. Süperstar 2016 yılından dileklerini ve beklentilerini hayranları ile birlikte tekrar ederek; “Yeni yılın hepimize aşk, sevgi, şans, para, başarı, sağlık ve barış getirmesini diliyorum” dedi.
Türk Patent Enstitüsü tarafından “Tüm Zamanların Değişmeyen Markası” ödülünü alan tek sanatçı Ajda Pekkan’ın yılbaşına özel konseri, 26 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da Akasya Acıbadem misafirlerine özel gerçekleşti.












Editör: TE Bilisim