Türkiye Cumhuriyeti’nin 93’üncü kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında megastar Tarkan, Expo 2016 Antalya’da konser verdi.

‘Gelecek Nesiller İçin Yeşil Bir Dünya’ oluşturmak mottosuyla açılan Expo 2016 Antalya’da bugün gerçekleşecek resmi kapanış öncesi Tarkan’ın dün akşam verdiği 29 Ekim konserini binlerce kişi izledi. Expo 2016 Antalya Kır Aktivite alanını tıklım tıklım dolduran ziyaretçiler, Tarkan’ın sahneye çıkmasıyla büyük bir coşku yaşadı.

"ÇOK KIYAK BİR FİNAL YAPACAĞIZ"

‘Cuppa’ isimli şarkısıyla konserine başlayan Tarkan’a kalabalık hep bir ağızdan eşlik etti. Megastar, sahneyi baştan sona gezerek sevenlerini selamladı.

Expo 2016’da üçüncü konserini veren 44 yaşındaki Tarkan, “Expo konserlerinin sonuncusu bu gece ve galiba çok kıyak bir final yapacağız. Şahane bir final olacak. Muhteşem bir kalabalık. Muhteşem bir enerji” diyerek sevenlerine seslendi.

"ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK BAYRAMI BUGÜN"

Megastar Tarkan Cumhuriyet Bayramı'nı ise şu sözlerle kutladı: “Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun. Bence milletimizin, ülkemizin en büyük bayramı bugün. Sımsıkı sarılmamız lazım Cumhuriyet Bayramı'mıza... Cumhuriyete, demokrasiye, ülkemiz için eşitliğe, el birliğiyle güzel günlere.”

Tarkan Expo 2016 Antalya sahnesinde ikinci kez sahne aldı. Konseri 15 bini aşkın kişi izledi.

Antalya’nın evsahipliğinde 22 Nisan’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan ve Türkiye’nin ilk Expo’su Expo 2016 Antalya’da önceki gece megastar Tarkan ikinci kez sahneye çıktı.

'ÇİÇEK VE ÇOCUK'

Antalya’nın ‘Çiçek ve Çocuk’ temasıyla ‘Gelecek Nesiller İçin Yeşil Bir Dünya’ sloganıyla botanik dalında düzenlenen Expo 2016 Antalya’nın Kır Aktivite Alanı’nda düzenlendi.

'CUBBA' İLE BAŞLADI

Tarkan, konserine yeni albümünün çıkış parçası ‘Cubba’ ile başladı. Konserde, basın mensuplarının sadece ilk şarkı boyunca görüntü almasına ve fotoğraf çekimine izin verildi.

ESKİ VE YENİ PARÇALAR

Konserine ‘Gül Döktüm Yolları’na adlı şarkıyı söyleyerek devam eden Tarkan, eski albümlerinden de birçok şarkıyı seslendirdi.

CEP TELEFONU SİTEMİ

Konser boyunca binlerce hayranı sanatçıyı cep telefonu kameralarıyla kaydetti. Hayranlarına görüntü almak yerine konsere adapte olmalarını söyleyen Tarkan, “Cep telefonuyla uğraşmaktan konserin keyfine varamıyorsunuz. Cep telefonu çıktı, bozuldu. Cep telefonlarını bırakın ve konserin keyfini çıkarın” dedi.

İKİ SAAT SÜRDÜ

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan sanatçıyı 15 bin kişilik alanın hınca hınç dolduran müzikseverlerin yanı sıra birçok kişi de konser alanı dışından izledi. (ntv.com.tr)
Editör: TE Bilisim