Tarkan zamanı bitiyor!.

Harbiye maratonunda 5 günü geride bırakan Tarkan, Harbiye Konserleri’nde sona doğru yaklaşıyor. Beş gecedir kıpır kıpır şarkıları, kendine özgü dansları ve bitmeyen enerjisi ile gece boyunca kendisini izlemeye gelenlerin ayaklarını yerden kesen Tarkan, pop müzik dünyasının klasikleşmiş ve en sevilen şarkılarını seslendirdiği beşinci gecede de unutulmaz anlar yaşattı.

Biletleri satışı açıldıktan sonra birkaç gün içinde tamamının tükendiği konserleri ile ilk günden itibaren Harbiye’yi tıklım tıklım dolduran Megastar Tarkan, Harbiye maratonunda son doğru yaklaşıyor. Beş gecedir binlerce kişinin yağmur çamur demeden eski ve yeni şarkılarından oluşan 22 parçalık repertuvarına tek bir ağızdan eşlik ederek, dev bir koro oluşturduğu konserler, Tarkan sevenlere unutulmazları arasındaki yerini aldı.

Tarkan Harbiye de şarkılarını eşi Pınar Tevetoğlu için söyledi.

Tarkan, Harbiye konser serisinin beşinci gecesine de bu serinin açılış şarkısı olan “Yolla” ile başladıktan sonra, sözlerine ”Bugün yaşadığımız deprem hepimizi tedirgin etti. İnşallah böyle atlamış oluruz. Hayat anlık. Hiç olmazsa şu anın tadını çıkaralım. O yüzden bugünü benimle geçirdiğiniz için teşekkür ederim. Harbiye’yi ve bu enerjiyi çok özlemişim. İyi ki varsınız.” Diyerek devam etti.

Yoğun istek üzerine Yılın “Tarkan Zamanı” 28 Eylül’e kadar devam ediyor!

Megastar Tarkan’ın her yaz heyecanla beklenen Harbiye Açıkhava konserleri tüm hızıyla devam ediyor. Yoğun talep üzerine yedi güne çıkarılan konser serisi 27 ve 28 Eylül’de Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşecek olan “Tarkan Konserleri” ile Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleri ile buluşacak.

Editör: TE Bilisim