Yılın “Tarkan Zamanı” Harbiye Açıkhava’da yine binlerce müzikseveri ayağa kaldıran Tarkan, açılışı “Ölürüm Sana” şarkısıyla yaptı. İzleyicilerin ilk geceden büyük ilgi gösterdiği konserin birinci bölümünde Megastar Tarkan, Şıkıdım, Öp, Kış Güneşi gibi şarkıları seslendirdi. Uzun zamandır sevenlerinin canlı dinlemeyi özlediği Dedikodu ve orkestranın solo performanslarıyla eşlik ettiği Biz Nereye de büyük alkış aldı.
 
Yedi bin kişinin tek bir ağızdan şarkılara eşlik ettiği gecenin devamında ise Tarkan, “Ustalara saygı, öze dönüş” olarak adlandırdığı bölümde “Leylim Ley”, “Ne Ağlarsın”, “Allı Turnam”, “Uzun İnce Bir Yoldayım”, “Mihriban” ve “Yalan Dünya” türkülerini seslendirdi. “Türküler bizim özümüz. Biz son dönemde birbirimizden ayrı düştük. Ama aslında özümüz bir, hepimiz biriz” dediği bu özel bölümde Tarkan’a Erkan Oğur ve Türk Halk Müziği sazlarından oluşan ikinci bir orkestra eşlik etti.
 
Tarkan'a sahnede Türk Halk Müziği'nin büyük ozanı Erkan Oğur eşlik etti.

Unutulmaz türkülerin ardından “Kuzu Kuzu” , “Dudu” ve “Şımarık” ile tüm Açıkhava’yı yeniden ayağa kaldıran Megastar, gecenin kapanışını “Aşk Gitti Bizden” ile yaptı.
Bu konser serisinin ilk gecesinde Tarkan, Hatice Gökçe imzalı iki kostüm giydi.
 
On konserlik Harbiye maratonunun ilk gecesinde Megastar’ı dinlemeye gelenler arasında Arzu Sabancı,  Derin Mermerci – Cem Aydın, Tuba Ünsal, Görgün Taner, İlhan Erşahin, Fulya Terim, Buse Terim -  Volkan Bahçekapılı gibi ünlü isimler de vardı.
 
İstanbul Tarkan’a doymuyor

On yıl art arda konser verdiği Harbiye Açıkhava’da bu yıl da sahne almanın heyecanını yaşayan Megastar, toplam 10 konserde sevenleriyle buluşacak. Hitt Prodüksiyon, Atlantis Yapım ve Kirli Kedi organizasyonuyla 27,28,30,31 Ağustos ve 1,9, 10, 12 ve 12 Eylül tarihlerinde de Açıkhava sahnesinde olacak. 

Tarkan 10 konserlik maratona sürprizlerle başladı. Repertuarına çok sayıda türkü alan ünlü popçu yorumuyla büyük beğeni topladı.

Açıkhava Tiyatrosu'nda ki konserde 5 bin kişi Tarkan'ın şarkılarıyla coştu...
Editör: TE Bilisim