Dünyaca ünlü Türk tenor Cenk Bıyık ile oyuncu ve tenor Atılgan Gümüş'ün bir araya gelerek sahneledikleri 'Two Türkish Tenors Duello – Tenorların Düellosu' interaktif müzikal şovu, 10 Eylül 2017’de Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle Toronto Film Festivali’nde İngilizce olarak sahnelenecek.

Atılgan Gümüş, “Two Turkish Tenors Duello”yu Kanada da sahneleyeceğimiz için çok gururluyuz, artık yurt dışından müzikal ithal etmek yerine ihraç etme zamanının geldiğine inanıyoruz.” dedi.

Atılgan Gümüş, sosyal medya hesabından, “Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya çalışıyorsun" diyenlere, “yanılıyorsunuz, ben salyangoz mahallesine Müslümanı pazarlamaya çalışıyorum” dediğim zaman anlamamışlardı. Çok şükür ilk adımı 10 Eylül de Toronto Film Festivali’nde yapacağımız performansla atmış olacağız. Türk’ün sanatta ki gücünü tüm dünyaya göstereceğiz. Two Tenors Projesine emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Güzel haberler çok yakında…” yazdı.

Operadan caza, rocktan blues'a, Latin'den R&B'ye, heavy metalden türküye, poptan arabeske uzanan geniş repertuvarın yanı sıra, dansçıları ve enstrüman ustalarının canlı müzik performanslarıyla izleyiciye müzikal keyfi yaşatan “Tenorların Düellosu” 10 Eylül de Toronto Film Festivali’nde sahnelendikten sonra 17 ve 30 Ekim 2017’de İstanbul da Baba Sahne’de seyirci ile buluşacak.

Editör: TE Bilisim