Yeni filmin ve tüm Bond filmlerinin şerefine şimdi Skyfall filminin Thomas Newsman imzalı soundtrack albümü Sony Music etiketiyle müzik marketlerde!

Tüm dünyada büyük ses getiren filmin ihtişamının ve başarısının bir nedeni de şüphesiz filmin soundtrack’ine imzasını atan Thomas Newman’a ait. Tüm zamanların en saygı duyulan bestecilerinden ve sayısı 50’yi aşan film müziğinde de imzası bulunan Newman, şimdiye dek 10’a yakın sayıda Oscar’a aday oldu ve 2 kez de Grammy Ödülü’nün sahibi oldu.

Bond filmlerinin müziklerinde imzası bulunan Bond filmlerinin bestecisi David Arnold’un 2012 Londra Olimpiyatları’ndaki müzik direktörlüğü nedeniyle yeni Bond filmi Skyfall’un müziklerini bu kez kariyerinde ilk kez bir Bond filminin müziklerini hazırlayacak olan Thomas Newman üstlendi. Los Angeles doğumlu ve Yale’de okumuş olan Thomas Newman, filmler için müzikler yapan bir aileden geliyor ve aynı zamanda müzisyen Randy Newman’ın da kuzeni. Newman’ın ilk Bond filmi olsa da bu Thomas Newman’ın yönetmen Sam Mendes ile ilk çalışması değil. İkili daha önce American Beauty, Road to Perdition, Jarhead and Revolutionary Road gibi filmlerinde de birlikte çalışmıştı.

Filmin atmosferiyle inanılmaz bir uyum içindeki ve özellikle bir bölümü İstanbul’da çekilen ve Türk hayranlar için ayrı bir özelliği olan filmin ülkemizdeki hayranlarının kesinlikle kaçırmaması gereken soundtrack albümü şimdi müzik marketlerde!
Editör: TE Bilisim