‘Kaçak’ dizisinin başarılı oyuncusu Yağmur Tanrısevsin, imkansızlıklar sebebiyle kitap okuyamayanlar için ‘Kitap Kampanyası’ başlattı…
Yağmur Tanrısevsin’in uğur sayıp giydiği kıyafetini hediye edeceği  Tümay Özokur’un organize ettiği proje kapsamında 17 Kasım 2014 tarihine kadar Çan Kız Meslek Lisesi Kütüphanesi’ne en fazla kitap bağışı yapan hayranı ödüllendirilecek.
Başarılı oyuncu “Kitap okumayı seven ama imkansızlıklar nedeniyle okuyamayan arkadaşlarımıza destek olmak istedim.  Çan Kız Meslek Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Savaş Eker öğrencileri için desteğinizi bekliyor!” dedi.
 
Yağmur Tanrısevsin ‘in Resmi Facebook Sayfası’ndan paylaştığı Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Savaş Eker’in talebi ve okul adres bilgilerine yer verildi. İşte o açıklama:

“İyi günler...
Çan Kız Meslek Lisesi'ne edebiyat öğretmeni olarak bu yıl atandım ve branşımın yanı sıra kütüphane sorumlusu olarak görevlendirildim. Maalesef kütüphanemizde kitabımız yok denecek kadar az, olanlarda en az 30-40 yıl öncesine ait baskılar. Öğrencilerimiz köylerden taşımalı sistemle geliyor, aileleri genellikle çiftçilik ve hayvanlık ile uğraşıyor, bu sebeple ailelerden kütüphaneyi geliştirebilmek adına destek alabilme şansımız yok. Yardımınıza çok ihtiyacımız var. Desteğinizi bekliyoruz.

Saygılarımla
Savaş EKER
Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni”

Okulun Adresi:
Çan Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Çan Kız Meslek Lisesi)
Karşıya Mah. Orhan Caneri Caddesi,
17400 Çan – Çanakkale
Editör: TE Bilisim