Yönetmenliğini Alp Ataman’ın yaptığı başrolleri Armağan Oğuz, Ayşe Özköylü, Esvet Şahin, Gülçin Yiğit, Polen Kızılaslan, Sibel Curcuali ve Yağmur Yahşi’nin başrolleri paylaştığı, Yasemin Kay Allen’in konuk oyuncu olarak rol aldığı Eric Emmanuel Schmitt’in eserinden Türkçeye uyarlanan ‘Şeytanın Okulu’ adlı oyun LAB tarafından önceki akşam, Nublu İstanbul’da sahnelendi.
‘Şeref Meselesi’ dizisinin setinden sevgilisi Armağan Oğuz’un tiyatro oyununa destek vermek üzere son anda yetişen Yasemin Kay Allen finalde Karen’i canlandırarak izleyicilere sürpriz yaptı.  
ZORLANMADAN PATENLE KAYDI

Oyunda kırmızı pelerini ile Şeytan’ı oynayan Armağan Oğuz, patenlerle kayarak rolünü oynadı. 
Armağan Oğuz rolüyle ilgili olarak; “Enteresan bir karakteri oynuyorum, Şeytan’ı.  Tirajı komik bir oyun, bir absürd tiyatronun içinde. Bence güzel ve keyifliydi, seyirci de güzel reaksiyon verdi. “ dedi.

Armağan Oğuz, Yönetmen Alp Ataman ve Yasemin Kay Allen birlikte objektiflere poz verdiler.
Armağan Oğuz’un patenlerle oyunda rol aldığının hatırlatılması üzerine Yönetmen Alp Ataman,  “Armağan’ın yeteneği bu. Çocukluğundan kalan tecrübeyi bu oyunda iyi değerlendirdi. Oyunun içinde güzel farklı bir tad oldu, bizde çok keyifliyiz” dedi.
Yakışıklı oyuncu Armağan Oğuz çocukluğundan beri paten kaydığı için Bar ortamında patenle kayarken zorlanmadığını söyledi…

YASEMİN KAY ALLEN “SEVE SEVE ROL ALDIM”

Yasemin Kay Allen, “Bu oyunu daha önce izleme fırsatım olmadı. Ben de setten yetiştim buraya, son dakika yetişim oyuna, benim de 30 saniyelik bir oyunum oldu. Daha önceden konuşmuştuk benim de bir katkım olsun diye, seve seve oyunda rol aldım.” dedi.
Armağan Oğuz “Aslında o katkıdan üzere, Karen özel bir karakter, Karen  zebanileri dünyaya insan formunda gönderen karakter. Bu güzel karakteri canlandırdığı için Yasemin hanıma teşekkür ediyorum”dedi.
OĞUZ VE ALLEN BİRLİKTELİKLERİYLE İLGİLİ OLARAK "HERŞEY YOLUNDA" DEMEKLE YETİNDİ.

 ‘Şeref Meselesi’ dizisinin setinin de çok güzel gittiğini söyleyen Allen, “Oturdu yerine, baştan beri biz iyi anlaşan bir ekibiz. Herşey yolunda, morallerimiz yüksek.” dedi.
Armağan Oğuz ve Yasemin Kay Allen bir soru üzerine de birlikteliklerinin de son derece güzel gittiğini belirterek herşeyin yolunda olduğunu belirttiler.
‘Şeytanın Okulu’ önümüzde ki haftalarda yeniden Nublu İstanbul’da sahnelenecek.
Editör: TE Bilisim