Kerki ve Solfej’in açıkhava konserleri kapsamında Harbiye’de dördüncü kez sahneye çıkan Yıldız Tilbe hayranlarına yine muhteşem bir gece yaşattı. Harbiye’de tek bir boş koltuğun olmadığı gecede şarkılarıyla gönülleri mest eden Tilbe danslarıyla da coşkulu anlar yaşattı.

Pop müziğinin en sevilen seslerinden Yıldız Tilbe, Harbiye’de binlerce hayranına yine unutulmaz bir gece yaşattı. Her şarkısını ezbere bilen seyircisine saatlerce süren müzikal bir şölen yaşatan Tilbe, bitmeyen enerjisi ve danslarıyla kendine hayran bıraktı.

BİNLERCE KİŞİLİK MUHEŞEM KORO

Harbiye’yi dolduran binlerce hayranı Yıldız Tilbe’nin istisnasız her şarkısına hep bir ağızdan eşlik etti. Tilbe’nin seyircisiyle olan düeti gece boyunca sürdü.

“BİRAZ DAHA SÖYLEYEYİM”

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar sahnede kalan Tilbe, bir ara seyirciye dönerek, “Gitmeyeyim daha biraz daha söyleyeyim” dedikten sonra seyirciye “Damar mı eğlenceli mi istersiniz” diye sordu. Seyircilerin damar tezahüratları ağır basınca slov şarkıları ile devam etti.

'Çabuk Olalım Aşkım', 'Delikanlı',  'Kış Güneşi', 'Bin Dereden Su Getirsem Arınamazsın',  'Ama Evlisin'  gibi sevilen şarkılarını seslendiren sanatçı 3 kostüm değiştirdi. Yıldız Tilbe 01.00'de konserini tamamladı.

Editör: TE Bilisim