Bostancı Gösteri Merkezi’nde Yıldız Tilbe rüzgarı esti. Yaz mevsiminde üst üste verdiği 5 konserle Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nu tıklım tıklım dolduran Yıldız Tilbe, önceki gün de Bostancı Gösteri Merkezi’nde hayranlarıyla buluştu. Yaklaşık  3 saate yakın sahnede kalan Tilbe, 3000 kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Sanatçının en sevilen şarkılarını seslendirdiği konserde, hayranları da Yıldız Tilbe’ye konser boyunca eşlik etti.

Konser sırasında şarkı aralarında hayranlarıyla da sıcak sohbetler eden Tilbe, vücudunda hiç estetik olmadığını söyledi. “Benim vücudumdaki tek estetikli yer kaşlarımı almam” diyerek espri yapan sanatçı, “Ruhum da yaşım da 52, estetik yaptırıp 15 görünsem ne olacak. Ben estetik yaptırırsam herkes yaptırır, ama ben yine kendimi aynı hisseteceğim. Bu nedenle estetik yaptırmayacağım” dedi. 

Bu arada biletlerin günler öncesinden tükendiği gecede, birçok Yıldız Tilbe hayranı kapıdan döndü. Konsere giremeyenler, Bostancı Gösteri Merkezi’nde ikinci bir konser düzenlenmesi talebinde bulundu. 

Yıldız Tilbe hayranları Bostancı da müziğe doydu.

Editör: TE Bilisim