Erez Eğilmez'den çok özel defile

İstanbul Akatlar'da Club Sporium'da düzenlenen Basın toplantısına, Türk Kalp Vakfı Onursal Başkanı Çetin Yıldırımakın, Türk Kalp Vakfı Mütevelli Heyet ve Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Akşit, Türk Kalp Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve turnuva genel koordinatörü Emekli Tümgeneral Nejat Müldür, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç, Club Sporium Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Çerçi, Club Sporium Y.K üyesi Sedat Yokuş, Point Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Özbek, Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Gazanker ve gazeteci Ece Vahapoğlu katıldı.






Saç Şov ve Mini defile...

Ünlü koreograf Erez Eğilmez'in koreografisi, DJ Hande Kaya'nın müziği eşliğinde 2012 yılının saç tasarımları düzenlenen şovla tanıtılırken, ayrıca mini bir defile düzenlendi. Sunuculuğunu Sevilay Öztürk'ün yaptığı turnuvanın açılışına Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Kemal Çiloğlu'da katıldı.

TKV Onursal Başkanı Çetin Yıldırımakın, Erez Eğilmez'e
katkılarından dolayı plaket verdi...




Çetin Yıldırımakın, Erez Eğilmez

TKV Onursal Başkanı Çetin Yıldırımakın ve TKV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nejat Müldür organizasyonda emeği geçenlere birer plaket verdi.

TKV Onursal Başkanı Çetin Yıldırımakın, “TKV Senyor Tenis Turnuvasının bu yıl Uluslar arası düzeyde yapılıyor olmasında Sayın Nejat Müldür'ün katkıları çok büyüktür. Onun üstün enerjisi sayesinde başardık” dedi.

TKV Y.K Başkan Yardımcısı Nejat Müldür “Herkes soruyor 'neden Uluslar arası alanda büyük başarılar çıkmıyor' diye. Bende diyorum ki; vakıfta senyor serisine önem vermek lazım. Büyükler, anneler babalar ne kadar çok tenis sporuna önem verirlerse, çocuklarda o kadar ilgi gösterirler. Biz onlara bu sporu sevdirirsek onlarda bu spora çocuklarını gönderirler. Ve bu şekilde performans gelişir. 5 yaşından itibaren yönlendiriyoruz bütün çocukları. İnşallah bu dediklerim doğru olur ve dediklerim çıkar ve 5, 10 yıl içerisinde de büyük bir tenisçi kitlesine ulaşacağız.” dedi.

Nejat Müldür, Ece Vahapoğlu, Çetin Yıldırımakın

Ece Vahapoğlu ve Korhan Akın gösteri maçı yaptılar.

Çetin Yıldırımakın, gazeteci Ece Vahapoğlu'nun da TKV üyesi olduğunu belirttikten sonra, ünlü gazeteci Vahapoğlu ile Club Sporium Tenis Koordinatörü Korhan Akın bir gösteri maçı yaptı.

Olcay Ünal SERT
Editör: TE Bilisim