Yıllardır Türkiye’nin en iyi modellerin seçen ve seçilen isimlere adeta şöhret kapılarını açan “Best Model Turkey” yarışması  Girne Rocks Hotel’de Erkan Özerman’ın ev sahipliğinde yapıldı. Son 15 yıldır Girne Rocks Hotel’de gerçekleşen yarışmada bu kez Yağmur Ayrık ve Yılmaz Kunt birinci seçilerek En İyi Manken  “Best Model Turkey” ünvanını aldılar. İkinciliği Hande Taşkın, Ömer Samed Kurtulmuş, üçüncülüğü ise Aylin Şallı ve Berk Demir kazandı... “Best Model”de birinci seçilerek taç giyen Yağmur Ayrık, Yılmaz Kunt 15 Kasım’da Avrupa Birliği’nin başkenti Brüksel’de yapılacak olan finalde Türkiye’yi temsil edecekler. Kıbrıs Genç TV ve Number One TV’nin canlı olarak yayınladığı gecenin sunuculuğunu ise Ece Gürsel ve Mehmet Ali Erbil birlikte yaptılar.

BİRİNCİLİK SELFİSİ - BEST OF MODEL TURKEY 1. YILMAZ KUNT VE YAGMUR AYRIK
 
ERKAN ÖZARMAN NUKHET DURU VE ROBERT BOMS
Şöhret makinesi yarışma…
 
28. kez düzenlenen yarışma ise adeta bir şöhret makinesi. Bugüne kadar Kıvanç Tatlıtuğ, Tolgahan Sayışman, Çağla Şikel, Deniz Akkaya, Selma Ergeç, Şenay Akay gibi pek çok önemli ismi ortaya çıkartan yarışmada en son birinci gelen Adanalı Yılmaz Kunt, yeni Yılmaz Güney olarak lanse edildi.
 
Gecede Nükhet Duru nar kırmızısı elbisesiyle dikkat çekerken jüri üyeleri arasında Nükhet Duru, Güngör Bayrak, Levon Kordonciyan, Muammer Kapucuoğlu, Cansu Melis Karakuş, Belçika Best Model temsilcisi Rober Bams yer aldılar. Robert Bams, Fransızca yaptığı ve Nükhet Duru'nun tercüme ettiği konuşmasında ”Türkiye henüz Avrupa Birliği'ne girmedi ama, sanatsal ve kültürel manada girdiğini bu organizasyon gösteriyor” dedi. Gecenin finalinde ise, Atiye şarkıları ile izleyicileri coşturdu.
 

Şöhret makinesi uğurlu mekana ödül…
 
Gecenin ev sahibi Erkan Özerman son 15 yıldan bu yana, Girne Rocks Hotel'deki Best Model finallerinde dereceye girip,daha sonra mesleklerinde zirveye çıkan isimlerle ilgili bir konuşma yaparak “Bu mekan Girne Rocks Hotel bizim için çok önemli adeta uğur getiriyor. Bakın birinci olan Kıvanç Tatlıtuğ, Tolga Sayışman,Çağla Şikel, Deniz Akkaya, Selma Ergeç, Şenay Akay mesleklerinde nerelere geldiler. Hayaller burada gerçek oluyor” dedi. Erkan Özerman, Girne Rocks Otel'e 'Uğurlu Otel' plaketi, Ertan Ertekin'e ise onur ödülü 'Altın Kristal' verildi. Ödülleri Otel genel müdürü Can Özer teslim aldı.
ATIYE'NIN SHOWUYLA HERKES HAREKETLENDI GECEYE RENK KATTI

KIBRIS ROCKS OTEL'DE Kİ 28. BEST MODEL TURKEY'İ ECE GURSEL VE M. ALİ ERBİL BİRLİKTE SUNDU

2014 BEST MODELLERI BURAK CELIK VE CANSU MELIS KARAKUS

BEST MODELLERI İLK ÜÇE GİREN 2015 BEST MODEL GÜZELLERİ 

2015 BİRİNCİ GÜZELİ YAĞMUR AYRIK

İlk üçe girenler Başkan Erkan Özerman ile birlikte poz verdiler.

Yarışma sonrası parti düzenlendi

Yarışma sonrası Erkan Özerman ve yarışmacılar birlikte selfie çektiler.

Editör: TE Bilisim