Show TV’de yayınlanan, Best Model of Turkey ve Best Model of The World'ün kurucusu Erkan Özerman'ın açılış konuşmasıyla başlayan, Best Model Of The Worldyarışması muhteşem bir galayla gerçekleşti. Düzenlenen görkemli galada birbirinden  farklı ülkelerden sahneye çıkan 20 kadın ve 20 erkek yarışmacı arasından Türkiye'den Onur Seyit Yaran ve Nijerya'dan Joy Akpokiniova birinci seçildi!
 
Uluslararası bir organizasyon olan ve önceki senelerde Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Şenay Akay ve Ebru Ürün  gibi starlar çıkartan 29. Best Model of the World yarışması; Ece Gürsel'in sunumuyla WOW Istanbul Hotel'de çok sayıda seçkin davetlinin katılımıyla gerçekleşti.
 
GÖRKEMLİ BİR GECE!
 
Tam bir görsel şova dönüşen Best Model of the World 2016 gecesinde ünlü sanatçılar sahne aldı. Tuğba Yurt, Çağlayan Topaloğlu, Ömür Gedik, Robet Hatemo ve Emel Müftüoğlu şarkılarıyla davetlilere keyifli anlar yaşattı. Jürisinde Yıldırım Mayruk, Emel Yıldırım, Esra Eron, Şenay Akay, Yılmaz Kunt, Yağmur Aydan, Cansu Melisa Karakuş ve Burak Çelik gibi ünlü isimlerin yer aldığı Best Model of the World'ün kadın finalistlerinin kıyafetlerini Yıldırım Mayruk tasarlarken, erkek finalistlerin kostümleri ise Levon Kordonciyan tasarladı.
 
BİRİNCİLİK İÇİN MÜCADELE ETTİLER!
 
20 kadın ve 20 erkekten toplam 40 farklı ülkeden oluşan Best Model of the World finalistleri sahnedeki yerlerini aldı. Seçkin jüri karşısında boy gösteren finalistler birincilik tacını takabilmek için tüm hünerlerini sergiledi. Görkemli gecenin sonunda erkek adaylarda Türkiye'den Onur Seyit Yaran, kadın adaylarda ise Nijerya'dan Joy Akpokiniova ‘Best Model of the World’ birincilik tacını takmaya hak kazandı. Birinci olan yarışmacılar taçlarınıYağmur Aydan ve Yılmaz Kunt'un elinden aldı.
 
İşte o anlar!
 
Editör: TE Bilisim