Aleyna Tilki’nin aşkın markası Cornetto için hazırladığı yaz şarkısı “Nasılsın Aşkta?” klibi yayınlandığı günden bu yana 60 milyondan fazla izlendi. Hem Türkiye’de hem dünyada müzik listelerinde rekorlar kıran klibin çekimleri esnasında Aleyna Tilki, hakkında merak edilen soruları cevapladı.

Aşkta cesur olmaları ve ilk adımı atmaları için gençleri cesaretlendiren Cornetto’nun, yaz şarkısını hazırlayan Aleyna Tilki, “aşkta nasılsın?”, “kiminle aynı sahneyi paylaşmak isterdin?”, “son dört yıl içinde kendinde nasıl bir değişim görüyorsun?”, “şarkılarını nerede yazarsın?”, “ilk kez seni rap söylerken dinliyoruz, nasıl hissettin?” gibi birçok özel soruyu bu videoda yanıtlıyor.

“Nasılsın Aşkta?” klibi yayınlandığı günden bu yana 60 milyondan fazla izlendi

Aleyna Tilki’nin aşkın markası Cornetto için hazırladığı yaz şarkısı “Nasılsın Aşkta?” klibi yayınlandığı günden bu yana 60 milyondan fazla izlendi. Şarkının klibinde, Cornetto’nun üç yeni ürünü “Cornetto Çılgın Aşık”, “Cornetto Gözü Kara Aşık”, “Cornetto Romantik Aşık”a ithafen sahneler yer alıyor. Üç bambaşka görünümde karşımıza çıkan Aleyna Tilki, klibin “Gözü Kara Aşık” sahnesinde ise ilk kez siyah saçlarıyla görülmüştü.

“Nasılsın Aşkta?” diye sorduğu aşkı ile birlikte üç farklı dünyaya yolculuk eden Tilki, Cornetto’nun yeni leziz dondurmaları ile aşkın tadını çıkarıyor.

Klibi Cornetto Türkiye resmi Youtube hesabında ve eş zamanlı olarak netd resmi Youtube hesabından izleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim