Alişan ve Buse Varol'un ikinci bebekleri dünyaya geldi. Çift çocuklarına 'Eliz' ismini verirken, Alişan; yakınlarının Eliz Bebeğin fotoğrafını kendisinden izinsiz sosyal medyada yaydığını iddia etti.

Oyuncu Buse Varol ile mutlu bir evlilik sürdüren Alişan ikinci kez baba oldu. Ünlü şarkıcı, kızı Eliz’in fotoğrafını sosyal medyadan paylaşarak, “Geldi babasının aşkı geldi çok şükür” notunu düştü.

Rol aldıkları dizi setinde tanışıp 2018 yılında dünyaevine giren Alişan ve Buse Varol'un Burak adını verdikleri ilk çocukları 2019 yılında dünyaya geldi.

Ailesini büyütmekten ve kalabalık olmasını istediğinden her fırsatta bahseden Alişan, ikinci kez baba olmanın heyecanını yaşadı. Aylardır kızlarını kucaklarına almak için gün sayan çiftten Alişan, doğumda eşini yalnız bırakmadı. Ünlü çiftin ikinci çocukları Eliz bu sabah dünyaya geldi.

"GELDİ BABASININ AŞKI"
Doğum sonrası kızının ayaklarını paylaşan Alişan, "Geldi babasının aşkı! Geldi çok şükür" diyerek mutluluğunu takipçileri ile paylaştı. Alişan'ın paylaşımının ardından sosyal medya kullanıcıları, ünlü çifte tebrik mesajlarını iletti.

Buse Varol ve Alişan'ın ikinci çocukları Eliz bugün dünyaya geldi. Sosyal medya hesabından mutlu haberi duyuran Alişan'ın keyfi kaçtı. Yakınlarından biri Eliz'in yüzünü paylaşınca adeta çılgına döndü.

"ALLAH BİZE ÖNCE BURAK'I ŞİMDİ DE ELİZ'İ VERDİ"
İkinci kez babalık heyecanı yaşayan Alişan, önceki gün sosyal medya hesabından düğününden bir kareyi paylaşarak şunları yazmıştı: "O gece başladı hikayemiz ve Allah bize bir yıl sonra Burak'ı verdi... Şimdi ailemize Allah'ın izniyle yarın Eliz katılacak. Seni bekliyoruz kızım; annen, baban ve bütün ailen hep birlikte seni kucaklamak için sabırsızlanıyoruz. Yarın bizim için yepyeni bir sayfa açılacak. Beni evlendiğimiz günden beri dünyanın en mutlu kocası yapan aşkıma Buse Varol'a kucağıma aldığım gün babalığı bana tattıran oğluma ve ailemize teşekkür ederim. Bu mutluluğu bana ikinci kez yaşatmayı nasip eden Allah'ıma binlerce şükürler olsun. Sizlerden de ricam bir hayırlı olsun bir de dua. Gel kızım bekliyoruz."

"GEL KIZIM, BEKLİYORUZ"
Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz aylarda eşi Buse Varol ile birlikte çekilen karesine, nazar boncuğu ve kalp emojisi ekleyip "Gel kızım, bekliyoruz" notuyla Instagram hesabından yayınlamıştı.

ALİŞAN ÇILGINA DÖNDÜ
Buse Varol ve Alişan'ın ikinci çocukları Eliz bugün dünyaya geldi. Sosyal medya hesabından mutlu haberi duyuran Alişan'ın keyfi kaçtı. Yakınlarından biri Eliz'in yüzünü paylaşınca adeta çılgına döndü.

Türkücü Alişan ile Buse Varol’un ikinci bebekleri Eliz, bugün dünyaya geldi. Müjdeli haberi Instagram hesabından duyuran Alişan, kızının sadece ayaklarını paylaşarak yüzünü gizledi.

“YAZIKLAR OLSUN SANA”

İkinci kez baba olmanın heyecanını yaşayan Alişan, kızının fotoğrafını ise sadece yakın arkadaşlarına yolladı. Gönderdiği fotoğrafın kısa sürede Instagram’da paylaşılmaya başlandığı gören şarkıcı adeta şoke oldu.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Alişan, “En yakınlarım bir kaç kişiye fotoğraf atıyorum oda alıyor hikayesine (Instagram) atıyor. Ve ben daha doğalı yarım saat olmuş bebeğimi görüyorum her yerde. Yazıklar olsun sana” diyerek sitem etti.

Alişan’ın yeni doğan bebeğinin fotoğrafını kimin yaydığı ise henüz bilinmiyor.

Editör: TE Bilisim