1998 yılında büyük aşk yaşayan Yıldız Asyalı ve Arda Kural 24 yıl aradan sonra görüştü. 

Geçirdiği zor günlerin ardından iyileşen Arda Kural, 24 yıl önce ‘Eyvah Kızım Büyüdüdizisinde birlikte rol aldığı ve büyük aşk yaşadığı Yıldız Asyalı ile ilgili itirafta bulundu.

Arda Kural konuk olduğu programda ilişkilerini “Yıldız ilk aşkımdı. Aklımdan ondan başkası geçmiyordu. Hayatım Yıldız olmuştu, hep onu düşünüyordum. Sette Yıldız, evde Yıldız… Kasıtlı olarak değil ama bizi ayırdılar. ‘Önünüzde parlak bir gelecek var, birbirinizin önünü kesmeyin’ deyip ayırdılar. Çok acı çekmiştim. O günlere ait her şeyi hatırlıyorum ama hatırlamak istemiyorum” sözleriyle anlattı.

‘YILDIZ İLE YAN YANA GELMEYE KORKUYORUM”

Kural, “Ekranlardan uzak kaldığım dönemde Yıldız beni çok aradı. Görüşmek istemedim. Yıldız ile yan yana gelmekten korkuyorum. Çok severim, insan olarak da kişilik olarak da! Ayrıldıktan sonra iki yıl kendime gelemedim. Sonra kendime söz verdim ‘Yıldız’la asla görüşme’ dedim” diye konuştu.

Yıldız Asyalı da Kural’ın bu sözlerine karşılıksız kalamayarak “Öyle bir duygu ben daha hiç yaşamadım. Bizi ayırdılar. İşin içinde her şey vardı. Biz onunla normal bir arkadaşlık geçiremedik, zordu. Arda’yı karşımda görsem elim ayağım titrer” ifadelerini kullandı.

Yıllar geçmesine rağmen birbirlerine olan sevgilerini kaybetmeyen Kural ve Asyalı, dün akşam ise bir araya geldi. Kural, Asyalı’nın sahne aldığı mekana giderek eski aşkını izledi. O anları da Instagram hesabından yayınladı.

Yıldız Asyalı ve Arda Kural, 90'lı yıllarda 'Eyvah Kızım Büyüdü' dizisinin setinde tuku dolu bir aşk yaşamıştı. İkili 24 yıl aradan sonra bir araya geldi.

Editör: TE Bilisim