Ayşe Özyılmazel Ali Taran'ın Levent'te ki ofisini bastı!

Ayşe Özyılmazel ile Ali Taran, bir yıllık evliliklerini nisan ayı sonunda tek celsede noktaladı. Boşanma sonrası birbirlerine üstü kapalı göndermelerde bulunan ikili arasında giderek gerilen ipler, önceki gün koptu. Özyılmazel, evlilikleri boyunca asosyal olmasından şikayet ettiği Taran’ın boşanma sonrası sürekli kendisinin gittiği mekanlarda boy göstermesine, yakın dostlarını arayıp “özledim, görüşelim” demesine çok sinirlendi. Onun bu kadar sık karşısına çıkması nedeniyle sabrı taşan yazar, ünlü reklamcının Levent’teki ofisini bastı. 


Eski eşine “Eskiden yalvarsam bile seni evden çıkaramazdım, artık sürekli sokaklardasın. Bana inat mı yapıyorsun! Bir daha karşıma çıkma, gittiğim yerlere gelme, arkadaşlarımı sakın arama! Hayatımı mahvettin” diye bağıran Ayşe Özyılmazel, olayın ardından Twitter’a da “Küfür etmek bazen bünyeye çok iyi geliyor net! Ama siz etmeyin canlar!” diye yazdı. 

Ve olayın basına yansıması üzerine yazılı bir açıklama yaptı:
“Artık huzur arıyorum. Huzur aranınca bulunan bir şey midir bilemiyorum. Ama hepimiz gibi arıyorum. Turp gibiyim desem abartıya girer. Elimden geleni yapıyorum. Duygusal olarak yorgunum, çok yorgunum. Birilerinin davranışlarına kafa yormak yerine, enerjimi üzüntüye harcamak yerine çalışmak, üretmek istiyorum. Yazılacak şarkılarım, yazılarım, kitabım, yapılacak programlarım, konserlerim var. Gözümün içine bakan şahane bir ekibim, inşallah önümde umutla beklediğim günlerim var. Ancak, bazen huzurumu bozacak hareketlerle karşılaşıyorum. Bu hareketlere anlam veremediğim için de sabrım taşabiliyor. Fazla zorlanırsa sabrın sonu gelebilir değil mi? Eğer sabrımın taşması çevreye rahatsızlık verdiyse, çevredeki insanlardan özür dilerim. Huzuru ararken, huzur kaçırmak olmaz. Tek bir ricam var, beni rahat bıraksınlar. İsim vermeye gerek yok. Onlar kendilerini ve ettiklerini gayet iyi biliyor. Ben de bildiğim şeyi yapayım, huzur içinde çalışayım, hayatımı yaşamaya devam edeyim...”

(Hürriyet)

Editör: TE Bilisim