Seda Sayan'a evliliklerinin neden bittiğini anlatan Özyılmazel özetle şunları söyledi:

* Ali Taran 'la boşanırken kağıt imzaladığını o yüzden bu konuyla ilgili bir şey anlatamayacağını belirten Ayşe Özyılmazel, 'Ben kurban mı oldum bilmiyorum ama bir şey olduğum kesin, adını koyamıyorum.' dedi.

'NE YAPTIM BEN ONA'

* Beni koruyan olmadı diyen Özyılmazel, "Kimse çıkıp da bir cümle bile kurmadı bana. Hiçbir şey yapmadı benim için. En acı olan da buydu zaten. Hep ben uğraştım, hep ben... Niye oldu ki bütün bunlar? Ne yaptım ona ben? Ya da ötekine.. Ötekine ne yaptım? Hiçbir şey yapmadım ki, masumum ben. Korumadı beni, bir kelime bile söylemedi.. 'Bu kızın hiçbir günahı yoktur demedi'. Geziyor ortalarda. Bravo demek istiyorum... Mahvolduk artık, bunları da buralarda böyle ağlayarak anlattım." şeklinde konuştu.

* Ali Taran'ı artık sevmediğini dile getiren Ayşe Özyılmazel, "Gururum incindi. Bir şekilde atlatacağım ama bu ara çok hassasım" dedi.

* Ayşe Özyılmazel Seda Sayan'ın, 'Bir daha evlenir misin? ' sorusuna ise "Bir çocuğum olmasını istiyorum ama birine bir daha nasıl inanırım bilmiyorum. Hayırlısı..." diyerek yanıt verdi.
Editör: TE Bilisim