Kiğılı, yurt dışı yatırımlarına Azerbaycan’la devam ediyor. Başkent Bakü’nün en popüler alışveriş merkezi olan Park Bulvar ile şehrin en işlek caddelerinden Elimler Caddesi’nde mağaza açan Kiğılı’nın açılış törenleri Oktay Kaynarca ile renklendi. Bakü’nün popüler noktalarında Azerbaycanlı tüketicilerle buluşan yeni mağazaların açılış töreninde keyifli anlar yaşandı. Sevilen sanatçı Oktay Kaynarca’nın gerçekleştirdiği imza töreni ile süren etkinlik, samimi sohbetlere sahne oldu.

Kardeş ülkede sevgi seli

Azerbaycan’daki mağaza açılışlarında konuşan Kiğılı CEO’su Hilal Suerdem, “Büyük hedeflerle genişlettiğimiz yurt dışı ağımızda, Balkanlar’dan sonra Kafkasya’ya açıldık. Kardeş ülke Azerbaycan, hem iç pazarda tüketici talebinin yüksek olduğu hem de Türk yatırımcılar için büyük potansiyelleri barındıran bir ülke. Biz de Kiğılı olarak, yatırımcı ruhumuz gereği bu potansiyelleri değerlendirip, şehrin en canlı ve işlek bölgelerinde mağaza açılışlarına devam ediyoruz. Bu vesileyle sevgili dostumuz Oktay Kaynarca’ya ve değerli Azerbaycan halkına, mağaza açılışlarımızda bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerimi sunarım.”

Seçtiği özel koleksiyonları moda severlerle buluşturan Oktay Kaynarca ise açılışa yönelik “Bu yıl Kiğılı ile birbirinden başarılı işlere imza atıyoruz. Şimdi sınırları aştık ve Azerbaycan’a geldik. Kiğılı koleksiyonlarından özel parçalar seçmek ve bu koleksiyonları yurt içi ve yurt dışındaki sevenlerimle buluşturmak benim için de çok gurur verici bir deneyim. Bu başarılı iş birliğinin önümüzdeki dönemde de sürmesini dilerim” dedi.

Şehir yaşamına ayak uyduran parçalardan gömleklere, kombinleri renklendiren trikolardan sezonun ruhuna uygun sayısız aksesuara uzanan ürün yelpazesi ile Kiğılı, bu yeni mağazalarla Azerbaycan modasındaki yerini güçlendiriyor. Yaşamın her alanında şıklığına önem verenlerin favori adresi Kiğılı, birbirinden şık ve rahat parçaların geniş renk skalası ile bu kez Azerbaycanlı erkeklerin gözde markası olacak.

Editör: TE Bilisim