Güzel oyuncu, oldukça keyifli geçen program boyunca oğlu Rodin’le olan ilişkisini, yeni projelerini ve meme kanserine farkındalık kazandırmak için dahil olduğu ‘Pinktober’ projesini anlattı. Belçim Bilgin, İybar’a pembe bir yaka iğnesi hediye etti. Geliri, maddi durumu yerinde olmayan kadınların mamografi çektirebilmesi için ‘Meme Vakfı’na bağışlanan bu yaka iğneleri ve pembe baskılı t-shirtlerin Hard Rock Cafe’de satıldığını paylaşan güzel oyunucu, belirli restoranların da projeye destek olmak için mönülerini ‘pembe’ renkli yaptığını söyledi.

“AİLEMDE MEME KANSERİ OLDUĞU İÇİN BU KONUDA DAHA HASSASIM”

Geçtiğimiz günlerde evinde bir ‘Pinktober’ daveti veren Belçim Bilgin: “Bu daveti evimde yapmak istedim, daha samimi bir ortam olacağını düşündüğüm için. Ailemde de meme kanseri olduğu için bu konuda çok hassasım. BKM ailesi ve Zümrüt Arol da bu konuda bana çok büyük destek oluyorlar. Zümrüt Hanım’ın da ailesinde meme kanseri olduğundan o da çok hassas. Davete gelen herkes de çok duyarlıydı ve bana bir sürü tekliflerle geldiler. Herkese çok teşekkür ederim” dedi. İybar da başarılı oyuncuyu bu projede desteklemek amacıyla pembe bir gömlek giydi ve “Bu ay pembe ekim olsun ve meme kanseri için elimizden geleni yapalım!” çağrısında bulundu.

Belçim Bilgin yeni projelerinden bahsederken; “Rodin artık büyüdü ve 1. Sınıfa başladığı için ben de bir diziye dahil oldum. Önümüzdeki hafta ‘Ya Herşeyim Ya Hiçim’ dizisinin çekimleri başlıyor. Ayrıca Ozan Güven’in de yer aldığı bir savaş filmi çektik, setimiz bitti. Denemediğim bir roldü, zevkle oynadım.”

SEDEF İYBAR BELÇİM BİLGİN’E EN SEVDİĞİ YEMEĞİ YAPTI!


İybar, güzel oyuncu için çocukluğundan beri en sevdiği yemek olan spagetti’yi köfteyle hazırladı, tatlı olarak ise kırmızı erik ve frambuazlı sorbe yaptı. 
Editör: TE Bilisim