Şarkılarıyla milyonların kalbini fetheden Berkay geçtiğimiz hafta Özlem Ada Şahin ile nikah masasına oturmuştu. Sürpriz nikahın ardından konser vermek için Antalya’ya giden Berkay, nikah sonrası gerçekleştiremediği düğününü geçtiğimiz akşam Bodrum’da yaptı. Birbirinden ünlü isimlerin davet edildiği dillere destan düğün 2 gün 2 gece sürdü.

Evlilik mutluluğunu dostlarıyla paylaşmak için Bodrum Türkbükü’nde yer alan Bella Sombra Otel’i kapatan Berkay, dillere destan düğün eğlencesi ile yılın düğününe imza attı. Sanat, iş ve cemiyet hayatından yakın arkadaşlarıyla 2 gün 2 gece düğün yapan Berkay & Özlem Ada Şahin çiftini Ali Tandoğan, Bülent Sertaç, Cansu & Fettah Can, Cengiz Kurtoğlu, Cenk Öztanık, Cengiz & Ayşe Erdem, Demet Akalın & Okan Kurt, Ercan Saatci, Fatih Ürek, Ferman Toprak, Hakan Altun, İhsan Sapan & Seda Önder, Mehmet Akbay namı değer Gezeğen Mehmet, Murat Dalkılıç, Merve Boluğur, Orhan Gencebay, Polat Yağcı, Sevim Emre, Ozan Doğulu, Semih Şentürk, Serdar Ortaç, Chloe Loughnan, Seren Serengil, Sinan Akcil, Suadiye, Süreyya Yalçın & Ozan Bora, Tuğay Kerimoğlu, Yonca Evcimik, Zuhal & İhsan Karakaya gibi ünlü isimler yalnız bırakmadı.

Şıklıklarıyla göz kamaştıran çiçeği burnunda evliler ilk akşam davetlileri gelinlik ve damatlıklarıyla karşıladı. Gelinlik için Vakko’yu tercih eden çiftin beğeni toplayan damatlığı ise Bagozza imzası taşıyordu.

Davetlilerin katılımı ile gerçekleşen sembolik nikah töreni ise eğlenceli dakikalar geçirilmesine sebep oldu. Orhan Gencebay ve Cengiz Kurtoğlu önderliğinde kıyılan sembolik nikahın ardından özel dekore edilmiş havuz başında sabahın ilk ışıklarına kadar dans eden Berkay ve Özlem çifti en az konukları kadar eğlendi.

Kendi düğününde sahneye çıkıp şarkılarını seslendiren Berkay’ı sahnesinde sanatçı dostları da yalnız bırakmadı. Berkay’ın Dicle Olcay, Hakan Altun, Cengiz Kurtoğlu , Murat Dalkılıç, Serdar Ortaç, Fettah Can, Cansu, Sinan Akçıl gibi yakın arkadaşları düğünde genç çift için sevilen şarkılarını seslendirdi.

Düğün partisinin ertesi günü ise kahvaltıyla başladı. Hep birlikte leziz kahvaltının tadına varan konuklar güne havuz ve barbekü partisiyle devam etti.

Her ayrıntısı özenle düşünülmüş Yılın Düğünün organizasyonu Fulya Terim ve ekibi tarafından gerçekleştirildi

Berkay Şahin & Özlem Ada çiftine Magazinsortie.com olarak bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.


Editör: TE Bilisim