Yapımcılığını Bloom Medya’nın, yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın üstlendiği, Show TV’nin gezi & show programı Dünya Güzellerim bu akşam yayınlanan ikinci bölümüyle Hindistan yolculuğuna devam etti. Sürprizlerin eksik olmadığı eğlenceli bölümde dev kadro, Hindistan’ın zengin kültürü yanında ilginç geleneklerini de öğrenmeye çalıştılar.

DÜNYA GÜZELLERİM’İN HİNT DANSI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ!

Yılan tarafından ısırılan Diva Bülent Ersoy’un, apar topar hastaneye kaldırıldığı heyecanlı dakikalarla başlayan Dünya Güzellerim de ilginç, eğlenceli görüntüler ortaya çıktı. “O beni zehirleyeceğine, ben onu zehirledim” sözleriyle dikkat çeken Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy’a ziyarette bulunan Safiye Soyman, Banu Alkan, Burcu Esmersoysonrasında birbirlerinden farklı yemeklerin tatlarına bakmak üzere restorana gittiler. Yemek sırasında eğlenceli diyalogların yaşandığı programda Faik Öztürk’ün, Safiye Soyman’a sürpriz yaparak Hindistan’a gelmesi ise en özel anlardan biriydi. Safiye Soyman, Banu Alkan, Burcu Esmersoy’un Hint dansını öğrenmeye çalıştığı anlar ise görülmeye değerdi.

DÜNYA GÜZELLERİM HİNDİSTAN PAZARININ ALTINI ÜSTÜNE GETİRDİ!

Diva Bülent Ersoy’un Tuk Tuk’la giderken, karşıdan gelen aracın çarpması sonucu yaşanan kazada çığlık çığlığa kaldığı anlar izleyenleri korkuttu. Safiye Soyman, Banu Alkan,Burcu Esmersoy’un, Hindistan pazarını gezdiği sırada Safiye Soyman ve Banu Alkan’ın kaybolması ise heyecanı arttırdı. Faik Öztürk’ün çiğ köfte sürpriziyle sonlanan program tüm eğlencesiyle önümüzdeki hafta kaldığı yerden devam edecek.

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!

Dünya Güzellerim’in bölüm sonunda ekrana gelen yeni bölüm tanıtımında ise; Diva Bülent Ersoy ile Safiye Soyman’ın tren seyahati, Faik Öztürk Hint masajına gittiğinde ortaya çıkan eğlenceli görüntüler, Banu Alkan’ın alışverişe çıktığında Hintli esnafla diyalogları, Burcu Esmersoy, Safiye Soyman ve Faik Öztürk’ün yoga dersinde yaşadığı eğlenceli anlar ve Diva Bülent Ersoy’un file binerken yaşadığı heyecan dolu dakikalar şimdiden merakla bekleniyor.

Dünya Güzellerim’in merakla beklenen 3. bölümü ile 5 Temmuz Çarşamba günü Show TV’de!

İşte Dünya Güzellerim’in 3. Bölüm tanıtımı!

http://www.showtv.com.tr/programlar/fragman/dunya-guzellerim-3-bolum-fragmani/38466

Editör: TE Bilisim