SENEYE YA GÖRÜRÜM YA GÖREMEM

Ramazan ayını ibadetle geçirdiğini söyleyen Bülent Ersoy, “Razaman ayına alışmıştım. İnsan sevdiğinden ayrılınca bir tuhaf oluyor. Eksik kaldım. Çünkü seneye ya görürüm ya göremem, bilmiyorum. Allah bilir onu. Bir daha erişebilecek miyim, yaşamak anlamında değil, o hazza tekrar erişebilecek miyim o manada. Bir ay boyunca ibadetimi yaptım. Allah hepimizinkini kabul etsin” dedi.

Konsere Tanju Babacan imzalı şık bir kostümle çıkan Bülent Ersoy, bonesiyle dikkat çekti. Ersoy, ''Başbakan için başını bağlıyor'' yorumlarına ''Bakın burada da boneliyim. Bu kıyafetin tamamlayıcısı öğesi.  Afrikan tarzı. Dikkat ederlerse saçımın arkasının açık olduğunu da görebilirler.'' dedi.

BÜLENT ERSOY
O AYAKKABI KOLEKSİYONU YAPMAKTAN EVVEL ALLAH'IN SELAMINI VERSİN!

Araba tutkusunu yaptığı kazaların ardından rafa kaldırdığını ifade eden Türk Sanat Müziğinin Divası, bir muhabirin "Ajda Pekkan'ın ayakkabı tutkusu var. Sizin de bu tarz tutkularınız var mı?" diye sorması üzerine Diva bir anda sinirlenerek; “O ayakkabı koleksiyonu yapmaktan evvel Allah’ın selamını vermeyi öğrensin küstah. O gece davetteyiz. Masaya geldi hödük, bir Allah’ın selamını vermedi. Allah’ın selamını vermemek ne demek ya? Hani bırakın arkadaş olmamızı, falanı filanı. Sonra sen kime numara yapıyorsun yani kime bu nağmelerin? Yaptığın insan kim? Orhan Gencebay ile ben varım. Senden aşağı bir insan yok ki. Senden yukarısı hatta var, nesli tükenmiş. Efendim sen neyine hava yapıyorsun? Biz oturuyoruz. İnsan girişte ‘Merhaba arkadaşlar’ der. Bir şirin olur. Böyle ucube. Ben orada oturuyorum zangoç gibi. Neden vermedi? Görmedi mi beni? Aynı masadayız. Allah onu ıslah etsin” diye konuştu.

AŞKI MEŞKİ UNUTTUM


Ortamdaki gergin havayı dağıtmak için bayram nasıl geçti sorusuna başvuran muhabirlere ''Anneciğimin ve babacığımın elini öptüm. Muzaffer Özpınar'ı aradım. Onun dışında da hiçkimseyi aramadım.'' yanıtını veren Türk Sanat Müziğinin Divası aşk hayatı ile ilgili bir soruya ise; "Ramazandan çıktık. Bir ay aşkı meşki unuttum.'' dedi. 

Türk müziğinin Divası Bülent Ersoy Bayramın son günü
Bodrum'da muhteşem bir konser verdi.
Editör: TE Bilisim