Bülent Ersoy, kendisinden 38 yaş küçük aşkı Berk Yılmaz'dan geçtiğimiz yıl Mart ayında ayrılmıştı. İlişkileri her daim magazin gündemi meşgul ikiliden Diva bu ayrılığa kayınvalidesi Şehnaz Yılmaz'ın sebep olduğunu açıklamıştı. Ayrılık sonrası kafa dağıtmak için yurtdışı tatiline de giden Bülent Ersoy uzun süre sonra eski sevgilisi ile yeniden barıştı.

Bülent Ersoy her fırsatta sevgisini dile getirdiği Berk Yılmaz ile yeniden bir araya gelerek barışma kararı aldı. Şaşkınbakkal'da ki Eftelya Balıkçısı'nda sevgilisi ve arkadaşları ile birlikte rakı-balık yapan Bülent Ersoy görüntülenmemek için ilk önce mekana şoförünü göndererek etrafını kolaçan etmesini istedi.

Mekan görevlilerinden en köşede oturmak istediğini belirten Ersoy'un keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı. Görüntülendiğinden habersiz keyif yapan Diva, çıkışta da iyi bir hesap ödeyerek mekandan ayrıldı. Kendisine ait Vip minibüs ile oradan ayrılan Ersoy'a, Berk Yılmaz ve arkadaşları da eşlik etti. (AKŞAM İnternet sitesi / ŞAFAK GÜVEN )
Editör: TE Bilisim