Tuğba Ekinci olayı Bülent Ersoy Show'un başını yedi

Son dönemin en tartışmalı programlarından biri olan Bülent Ersoy Show, dün gece yaşanan krizden sonra yayından kaldırıldı.Bülent Ersoy'un Başdanışmanı Arzu Acay, Ersoy'un son zamanda programa davet edilen konukların kariyerine ters düştüğü gerekçesiyle yaşanan sıkıntılardan dolayı programın son bulduğunu açıkladı.


Programın yapımcısı Mehmet Fevzi Siverek, Ersoy'un kaprislerinden bıktıklarını belirterek , programı neden bitirdiklerini anlattı:

*Yetti artık, yaptıklarına, kaprislerine ve ahlak yapısına daha fazla tahammül etmemiz imkansızdı,ilişkimizi kestik”

*Star TV 13 hafta zor dayanmıştı, ben 17 hafta yaptım, ama nasıl olduğunu bir Allah, bir ben, bir de Show TV’nin yöneticileri bilir. Bununla kimse çalışmaz

*Kanalın Bülent Ersoy’la program yapma isteği yoktu. Yapımcı olarak rica ettim. İzzet Yıldızhan ve Bülent Ersoy’la başladık. Ama önce İzzet’e huysuzluk çıkardı. İzzet’in programdan dışarı çıkmasını bir şekilde sağladı. Bana gelip İzzet sana bunu söylüyor v.s v.s ile dedikodularla, laf taşımakla, iki tarafı kışkırttı, aramızı bozdu.
*Bu hafta seyirciler arasında bir genç kız vardı. Herkesin gözü önünde sahnesinden inerek, seyircilerin arasına girip, o kız çocuğunu kolundan tutup dışarı attı. 17-18 yaşındaki bir öğrenciye, hem de hiç suçu yokken bu yaptığı hareketle birlikte benim vicdanımda da artık bir yeri kalmadı. Ve dönüşü olmayan bir kararla kendisiyle vedalaştık.

Bülent Ersoy'un yapımcısı Fevzi Siverek Tuğba Ekinci ile...

Ekinci programdan önce yapımcı Siverek'e övgüler yağdırarak twitter'dan "Fevzi Siverek Bülent Ersoy Show'un yapımcısı olarak alkışı hak ediyor. Bu gece 22.45 kaçırmayın bende varım" yazarak üstteki fotoğrafı paylaşmıştı.  Programda canlı performansı yetersiz bulununca tepki çeken Tuğba Ekinci, ilk iş olarak attığı tweet ve bu fotoğrafı silmek lodu.

Bülent Ersoy Show son haftalarda sosyal medya da
trend topic olarak sürekli gündem yaratıyordu.

Tartışmalara Bülent Ersoy'un Baş Danışmanı Arzu Acay Facebook sayfasında yaptığı açıklamayla son noktayı koydu...

Acay; "Sayın Sayfa okuyanları Divamız programına davet edilen bazı konukların Divamızın Sanat kariyerine ters düşmesi adına Sayın yapımcıyla fikir anlaşmazlıkları neticesi yapımcının isteği ile Divamızın konuk seçimleri konusunda ki sıkıntısından ve ödün vermek istemeyişinden dolayı program son bulmuştur..saygılarımla"

Editör: TE Bilisim