BÜLENT ERSOY ARKADAŞI İLE ALIŞVERİŞE ÇIKTI
Divaı Bülent Ersoy, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Bir bayan arkadaşı ile  geldiği AVM'de Beymen Mağazası'na giren Ersoy, yaklaşık dört saat boyunca alışveriş yaptı. Her zaman ki gibi güzellik reyonunda bolca vakit geçiren Ersoy, burada yeni çıkan parfüm ürünlerini denedi. Ayrıca daha sonra kendine güzel bir de makyaj yaptıran Ersoy, sonrasında tek başına özel aracı ile AVM'den ayrıldı.
FATOŞ SARIGÜL EV EŞYASI BAKTI
Cemiyet hayatının zarif hanımlarından Fatoş Sarıgül, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Evi için alışveriş yapmaya geldiğini belirten Fatoş Hanım, Beymen Mağazası'na girerek, evleri için yeni ürün baktı. Alışverişi tamamlayıp, özel aracına koydurtan Fatoş Hanım daha sonra bir arkadaşı ile İstanbul Morini Cafe'de buluşarak, güzel bir akşam yemeği yedi.
HEDİYE GÜRAL  KAHVE KEYFİ YAPTI
Cemiyet hayatının ünlü hanımlarından Hediye Güral, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Arkadaşları ile bir cafede buluşan Hediye Hanım, burada birlikte kahve içip, bol bol sohbet etti. Neşenin ve kahkahaların eksik olmadığı masada dostları ile güzel bir gün geçiren Hediye Hanım, sonrasında valeden aracını istedi ve AVM'den ayrıldı.
MELİS - BURAK HATİPOĞLU

DERİN'LE GEZMELER
Başarılı iş adamlarından Burak Hatipoğlu ve eşi Melis Hanım, geçtiğimiz gün yeni doğan bebekleri Derin ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendiler. Güzel havayı fırsat bilerek AVM'ye geldiklerini belirten Burak Bey; '' Hem alışveriş yapalım hem de biraz Derin'ımizi gezdirelim dedik.'' diyerek, alışverişlerine kaldığı yerden devam etti. 


Diva şıklığıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Yanında ki güzel arkadaşı da merak uyandırdı.
Editör: TE Bilisim