Show Tv ekranında bu akşam tam anlamıyla müzik şöleni yaşandı. Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy ile türkülerin efendisi İzzet Yıldızhan, kendi adlarını taşıyan programları “Bülent Ersoy ve İzzet Yıldızhan Show” ile izleyenlere müzik ziyafeti çekti. İlk canlı yayında Diva, Zeki Müren, Yıldızhan ise Neşet Ertaş şarkısı seslendirdi. Bülent Ersoy, "Zeki Müren intihar etmiş olabilir. Yakın görüştüğü kişilerden ilaçlarını almadığını duydum" şeklinde yaptığı açıklama ile geceye damgasını vurdu. Sanat müziği sanatçısı Onur Akay ise Twitter adresinden yaptığı açıklama ile, Twitter'da trend olan Ersoy'un iddiasını güçlendirdi.

Onur Akay: Bülent Ersoy bu konuda haklı olabilir. Zeki Müren'in ilaçlarını almadığını, 1997 yılında benim de kostümlerimi hazırlayan Zeki Müren'in hiç vazgeçmediği ve ölürken yanında olan kostümcüsü Muzaffer Çaha'dan duymuştum. Menejerim Kamil Çetin'le bana anlatmıştı...



Nurgül Yeşilçay: İzzet Yıldızhan’ın esprilerini anlamasam da Bülent Ersoy un hastasıyım. Ama nereye kadar gider bu dengesiz ilişki bilemem! Bakacağız.



Atilla Taş: Bülent Ersoy'un Şarkı söylediği mikrofonun yerinde olmak istemezdim.



Şahan Gökbakar: Korkuyorum.... Hahahhahhaha



Erol Köse: Anlık reytinglerde Show Tv öne geçti. Bülent Ersoy & İzzet Yıldızhan Show ile sosyal medyada da şu an en çok konuşulan!



Yasemin Kutsi: İzzet Yıldızhan ne kadar bakımlı Avrupalı sanatkarlar gibi çok beğeniyorum . Çok şık helal. Ses süper.



Seyhan Erdağ: Bülent Ersoy'u kabarık olmayan bir saçla gördüm! Hamdolsun Allahım! Nasıl da yakışmış!
Editör: TE Bilisim