Modellerin keşfedilme hikayeleri vardır genelde, sende mevcut mu böyle bir hikaye?
Çocukluğumdan beri hep televizyon sektöründe olmak istememe rağmen bununla ilgili herhangi bir girişimim olmamıştı. Babamın iş yerinde çalıştığım dönemde, babamın ofise gelen bir arkadaşı- şimdiki menajerim- beni gördü ve bana kesinlikle bu işlerde başarılı olabileceğimi söyledi. Her şey bu şekilde başladı.  
 
İlk nerede görmüş olabiliriz seni? Görsel olarak ilk işin hangisiydi?

Podyum olarak İstanbul Fashion Week'te Hakan Akkaya defilesinde gördünüz. Daha sonra Hande Yener'in  Kraliçe adlı albümünün kapağında yer aldım. Sonrasında da "Hasta" şarkısının klibinde rol aldım.

İlk çekiminden biraz bahseder misin? İşe yeni giren biri için uzay üssü gibidir setler, sen nasıl hissetmiştin?

Evet çok heyecanlıydım ama çekime başladıktan sonra aslında oraya ait olduğumu hissettim. Sette cok sıcak bir ortam vardı, çok keyif aldım.

Model olmanın en iyi ve en kötü tarafı ne?

Görsellik önemli olduğu için sürekli fit görünmek gerekiyor. Bunun için de sağlıklı beslenmek ve yaşam tarzına dikkat etmek gerekiyor, ki bu iyi yanı.Tek kötü yanı da çok sevdiğim halde sıklıkla tatlı yiyememek.

Bir erkek olarak fast food şeylere de bayılıyor olman gerekir, formunu korumak adına bu tip yiyeceklere yaklaşımın ne? Korunmak için Kendi formüllerini geliştirmeye başladın mı?
Uzun süredir diyet halinde olduğum için alıştım o tarz şeylerden uzak durmaya çok da mutluyum bu şekilde. Dediğim gibi tek sorunum tatlı (gülüyor.)

Zaten yakışıklı bir adam olduğun için talibin çoktur ama Best Model’den sonra sana olan ilgi nasıl değişti?

Yarışmadan sonra güzel tepkiler aldım çok mutlu oldum daha çok tanınmaya başladım.


Tam bir sahil çekimi olsun diye sana slip mayo aradık aslında ama iyice tarih olmuş sanırım, bulamadık. Sen nasıl mayolar giyersin sahilde?

Ben de slip mayo giymeyenlerdenim, şort mayoları tercih ediyorum.

Arkadaşlarının hepsi manken mi? Yarışmaya aynı senelerde katılanların hemen hepsi bir arada geziyor nedense?
 
Yarışmaya hazırlık esnasında beraber zaman geçirdiğimiz için öyle oluyor biraz. Yarışmada çok güzel arkadaşlar edindim ama her sektörden arkadaşım var diyebilirim.



Ülkemizde mankenlik yarışması bir basamak haline geldi, sen nereye zıplarsın? Dizi oyunculuğu mu, şarkıcılık mı?

Yarışmadan önce Dolunay Soysert, Ümit Çırak, Ayşegül Aydın'dan oyunculuk eğitimi almaya başlamıştım, bu yüzden oyunculuk yapmak istiyorum. 
 

Senin gibi bir adamın sevgilisinin kıskanç olmaması gerekir de bu devirde kıskanmayacak, sadece güven üzerine kurulu bir ilişki bulunur mu dersin?

Sadece güven üzerine kurulu bir ilişkinin olacağına pek inanmıyorum aslında. Ama İlişkilerin temelinde mutlaka güven olması gerektiğini düşünüyorum. Evet, insan sevdiği insanı paylaşamayabilir. Zaten sevgi ve aşk paylaşamama duygusunu getirir. Önemli olan bunu dengelemek diye düşünüyorum.
 
Senin kıskançlıkla aran nasıl, sevgilin erkek arkadaşlarlarıyla seninle birlikte olmadan önceki gibi rahat takılabilir mi mesela?
Kıskancımdır ama her şey dozunda olduğu sürece çok sorun olacağını düşünmüyorum.
 

Gündelik giyim stilin nasıldır, nelere dikkat edersin?
Kendimi nasıl iyi hissediyosam öyle giyinirim genelde spor giyinmeyi tercih ediyorum. En çok ayakkabıya dikkat ederim.
 

Gardırobunda en çok ne vardır? 
Öncelikle ayakkabı, sonra tişört.

Editör: TE Bilisim